Igazi szoptatós fotelhez érdemes még kis méretű szopipárnát beszerezni? Te mit használsz, ha van ilyen foteled?
Van egy nagyon klassz szoptatós fotelem lábtartóval, használtan vettük, imádom, de jó lenne még a karjaim alá és a hasam fölé párna. A legkisebb méretű szopipárnára gondoltam.
Esetleg használ valaki szoptatáshoz ilyen kombinációt, vagy mit használsz a szoptatós foteledbe?
:) Nekem szoptatós fotelem sincs.
Az ölembe egy plédet és egy párnát teszek.
De most hogy már nagy (1éves) csak a kényelem miatt használjuk ezt is.
+fekve szoptatok sokszor, így én is tudok pihenni
:-) Értem.
Esetleg valaki akinek van is szoptatós fotele?
Nem kif. szoptatós fotel, de mivel széles, mély és kényelmes a karfája, én annak könyveltem el, mert tényleg jól tudtuk használni, évekig. :)
Én kis- ill. félpárnát használtam csak a lányom alá, nem kellett szopipárna, mert az túl magas lett volna. (Mondjuk én szopipárnát végül egyáltalán nem használtam, valahogy nem állt kézre, de a terhesség alatt már behozta az árát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!