Rosszullét meddig tartott nektek az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
Pontosabban az érdekelne, akiknek csak az első trimeszterben voltak rosszullétei, azoknál egyforma volt egész idő alatt? Vagy esetleg a vége felé már jobban voltak? Mikor volt a legrosszabb?
2012. aug. 26. 08:35
1/8 anonim válasza:
ez nagyon változó hogy kinek mikor szünik meg!!unoka testvérem felesége egészen a 6-7hónapig kitartott elég szépen!!én például egyszer sem voltam rosszul!de valakinek csak az eleje nagyon rossz és sztem ezek vannak többségben!!a 2.trimeszterre elmulik általában!de mondom ez ember függő
34+5hkm
2012. aug. 26. 08:39
2/8 anonim válasza:
szia!
én a második trimeszterben vagyok és még mindig járok hányni :(
az első trimeszter vége felé nagyon rossz volt, akkor naponta többször is. most már ritkább, de még előfordul...
2012. aug. 26. 08:41
3/8 anonim válasza:
10 hetes vagyok és pocsékul, itt ülök és kesergek, fogytam már vagy 4 kilót, még gondolni sem tudok a kajára...állandó hányinger. Előző terhességgel semmi bajom nem volt ehhez képest.
2012. aug. 26. 09:04
4/8 anonim válasza:
a 7. héttől a 16. hétig folyamatos rosszulléteim voltak, a 10. héttől le se tudtam szállni a wc-ről a sok hányás miatt! 7 kilót fogytam ez alatt az idő alatt! most vagyok 22 hetes, most se vagyok tökéletesen, szédülés még van, de enni már tudok, eddig 4 kilót sikerült visszaszednem
2012. aug. 26. 09:58
5/8 anonim válasza:
Én a 20. Hétig hánytam. Volt, hogy már sírtam a WC felett, annyira kész voltam (napi 10-12 hányás sem volt ritka). 9 kg-ot fogytam, azóta 2;5 kg jött vissza. Most vagyok a 30. Hétben. Kb. 1 hete evés közben hányingerem lesz. Ekkor abbahagyom a kajcsit, nem sokra rá el is múlik a rosszullét (bár ez már messze nem olyan fokú, mint az elején, sőt)...
2012. aug. 26. 10:27
6/8 anonim válasza:
Én a 17. hétig hánytam az első kettővel, fogytam is 13 kilót, volt kórház meg minden. :( Csak feküdni tudtam, ha megmozdítottam a fejem rögtön hánytam, enni, inni nem tudtam, így legtöbbször csak öklendeztem vagy epét hánytam (bocsánat).
Aztán 1 hét alatt a 18. hétre elmúlt.
Most a betöltött 12. hétig hánytam "csak". A barátnőm meg összesen 1x hányt. Ez nagyon változó, még megtippelni se nagyon lehet, hogy kinek meddig tart. :(
A legrosszabb nekem az első kettőnél a 10. héttől a 14. hétig volt. Most a 7-10. hétig.
2012. aug. 26. 11:25
7/8 anonim válasza:
Nem csak hogy ember függő, de terhesség függő. Valaki már írta előttem ezt...első terhességnél semmi tünet, de tényleg. Ha nem lett volna nagy a pocakom és nem rugdosott volna a baba, akkor fel sem tűnt volna hogy valami más. Most meg....kb a 6 héten kezdődött ..összeszedtem valami vírust, beteg lettem, de azóta folyamatosan hányingerem van, rossz a szájízem - napi 5x mosok fogat, nagyon fáradékony vagyok, néha szédülök és fáj a fejem. Nagyon nem vagyok toppon. :( szerencsére hányni még nem hánytam, bár az öklendezés rendszeres az elmúlt napokban. Még csak két hete tart, bízom benne hogy a 12. héttel elmúlik ez az állapot.
2012. aug. 26. 12:44
8/8 anonim válasza:
z 5. héttől hánytam, a 18. hétig, a szagokra még mindíg érzékeny vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!