Mennyit híztatok az utolsó trimeszterben az első kettőhöz képest? Tényleg mot jön még a "java"?
Én nem hinném, hogy most jön a java. Csak azért sem, mert Én pl. már nem tudok egyszerre normál mennyiséget enni, csak csipegetek, mert a gyomrom már nem is tudom hol van :)
Igaz, hogy "cserébe" napi 5x eszem legalább.
Egyébként Én az egész terhesség alatt annyit híztam mint amit az elején leadtam. 5kilót. Vagyis mostanra szedtem vissza ezt az 5kilót és 37 hetes vagyok. Nem hiszem, hogy a maradék 3 hétben annyit ennék még :)
Tehát ez nagyon egyén függő, de van valami általánosság benne.
37hkm
Én a 2.trimeszterben híztam a legtöbbet,mert akkor volt rajtam az iszonyat kívánósság. Most az utolsóban "csak" 5 kg-t,persze ez mind semmi a második t. 15 kg-jához képest.. :( a súlyom két hete változatlan.
38 hkm
Harmadik babát várom, utolsó 6 hétben nem híztam egyszer sem. Most sem fogok szerintem, még van hátra 4 hét, de már 4 hete nem híztam egy grammot sem.
Előtte sokat híztam mondjuk, 1.baba 14 kiló, 2.baba 20 kiló, 3.baba 15 kiló, de ez mind a 32-34.hétig bezárólag.
Lányommal az első trim-ben semmit, másodikban 4-et, 3.ban 6-ot, a vége tehát 10 lett.
Az ikrekkel 1. semmi 2. 6 kg, utolsóban (35+5 hétig, akkor születtek) szintén 6 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!