Szerintetek felelőtlenség?
Mi is áprilisra várjuk a 3.-at!!! :) Nekünk két kislányunk van. 35 négyzetméteren éltünk velük. És nagyon jó volt!
Most egy kicsit nagyobb panelben vagyunk, de ez sajnos nem lett családi fészküokké. Én még akár a régi lakásba is visszamennék velük, csak hogy otthon tudjam/tudjuk magunkat érezni. De valószínűleg valami más megoldást keresünk.
Egyébként sokaknak még nem is mertem mondani, mert ránk is biztosan sokan furán fognak nézni, mivel nagyon kicsi a korkülönbség a lányok között.
Egyébként meg ne is törődj azzal, hogy mit mondanak mások!!! De tényleg! (bár tudom, tök nehéz) Ez teljes mértékben a ti kettőtök dolga és kettőtök döntése, és ti keresitek rá a megfelelő körülményeket, és meg is oldjátok. És ha még ott is maradnátok, akkor is a ti dolgotok lenne!
Örülök, hogy találtam egy szintén harmadik babát áprilisra váró kismamát!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!