Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek felelőtlenség?

Szerintetek felelőtlenség?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Jelenleg két kisfiammal és férjemmel egy másfélszobás, erkélyes 54 négyzetméteres panelban élünk, és nem sokkal ezelőtt tudtuk me, hogy áprilisban születik meg harmadik gyermekünk:-)) Más okok miatt is keresünk kiadó kertes házat, vagy nagyobb lakást, de sajnos nem nagyon akad megfelelő:-(megkaptunk, hogy hogy lehetünk ilyenek, panelba három gyereket... Tényleg mi vagyunk egyedül ilyen felelőtlenek, és ennyire elitélendő ez?

2012. szept. 13. 13:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
bocsánat, jelenleg
2012. szept. 13. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem felelőtlenség. Sok boldogságot!
2012. szept. 13. 14:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük!:-))
2012. szept. 13. 14:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagytok felelőtlenek, a gyerkők jönnek mikor nekik jó, a lakáshelyzet meg majd rendeződik. Ha arra várnátok, hogy minden tökéletes legyen kifutnátok az időből. Az én szüleim is 6-an laktak egy szobában, teljesen jól elvoltak, szerették egymást. Gratulálok az újabb babához! :)
2012. szept. 13. 14:37
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ezt a régebbi korosztály mondja, vagy az akinek ha mindene megvan akkor jöhet csak a család. Náluk még az volt, hogy az első munkahely volt az utolsó is, állami cég adott a munkához lakást, ami iksz év után a sajátod lett, nulla befektetéssel, vagy nagyon kevéssel. Most sokkal bizonytalanabb minden, de az emberek ugyanolyanok maradtak biológiailag, érzelmileg. Ezért egyáltalán nem felelőtlenség ez, ami régen lehet az lett volna. Most nagyjából a nagy átlag, aki nem örököl, vagy kőgazdag rokonoktól támogatást nem kap, vagy király állása van netto 300 000 feletti így él. Hogy mennyire kell a saját tulajdon a jövőben... Ez is egy más kérdés. De egy biztos gratulálok nektek! Legyen nagy örömötök az új életben is. Bocsi a filozófálásért.
2012. szept. 13. 14:47
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

Mi is áprilisra várjuk a 3.-at!!! :) Nekünk két kislányunk van. 35 négyzetméteren éltünk velük. És nagyon jó volt!

Most egy kicsit nagyobb panelben vagyunk, de ez sajnos nem lett családi fészküokké. Én még akár a régi lakásba is visszamennék velük, csak hogy otthon tudjam/tudjuk magunkat érezni. De valószínűleg valami más megoldást keresünk.

Egyébként sokaknak még nem is mertem mondani, mert ránk is biztosan sokan furán fognak nézni, mivel nagyon kicsi a korkülönbség a lányok között.

Egyébként meg ne is törődj azzal, hogy mit mondanak mások!!! De tényleg! (bár tudom, tök nehéz) Ez teljes mértékben a ti kettőtök dolga és kettőtök döntése, és ti keresitek rá a megfelelő körülményeket, és meg is oldjátok. És ha még ott is maradnátok, akkor is a ti dolgotok lenne!

Örülök, hogy találtam egy szintén harmadik babát áprilisra váró kismamát!!! :)

2012. szept. 13. 17:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem vagytok felelőtlenek,mert ahogy az írásodból látom,anyagilag nem álltok rosszul,csak még nem találtatok házat,amiben elfértek majd külön.Én nem nevelnék egy szobában két gyereket,ezért nekünk nem is lesz több,max ha elköltöznénk,amire sor úgysem kerül.Egyébként meg aki írta,hogy 3 gyereke egy szobában és szeretnek együtt lenni...Ez rendben van,de ha nagyobbak lesznek,szeretnének egy kis magánéletet is,igy meg az nem lesz nekik.37hkm
2012. szept. 13. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne már! Sárbogárdi vagy???? Én is!!!!
2012. szept. 13. 18:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Mármint már nem lakom ott, de ott nőttem fel. És én várom szintén áprilisra a harmadikat.
2012. szept. 13. 18:56
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki!Köszi a válaszokat, jól esett, hogy nem ítéltek el, reméljük minden ok lesz:-)) Kedves utolsó, kicsi a világ:-))
2012. szept. 18. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!