Fogadott orvos nélkül szülni szerintetek felelőtlenség Kecskeméten? Azt hallottam néha jobb, ha nincs fogadott dokija az embernek, inkább szülésznőt érdemes felfogadni.
Kedves első, de nagy butaság, amit írtál. Attól, hogy van vagy nincs fogadott doki, attól még nem feltétlenül van vagy nincs komplikáció.
Nézz utána a véralvadási zavarnak szülő nőknél, azon aztán nem segít a fogadott orvos.
Kérdező: alapesetben a szülésznő van veled többet, a doki csak a ráadás. Nyugodtan szülhetsz ügyeletesnél, főleg ha van egy ismerős arc. (a szülésznő)
Nekem sokat jelent az, hogy van egy orvos, akihez "tartozom", aki figyel a terhességemre, aki ismer engem, és megbízom benne. A kisfiamat név szerint emlegeti, nagyon nagy tudású, magabiztos, és ez engem is erősít. Mivel első terhességem, így nekem minden új, a szülés is ismeretlen, így jobb érzés tudni, hogy ha váratlanul beindulnak a fájások, van kit hívnom. Nem pénzéhes, a rendelés sem kerül sokba nála.
Én 10 hét múlva szülök Kecskeméten, engem is nagyon megrázott a nemrég elhunyt kismama esete, de én is úgy hallottam, hogy tehetetlen volt mindenki. Sajnos az orvos sem tud csodát tenni, és a rengeteg szépen lefolyt szülésnek nincs akkora hírértéke.
Én nem mernék választott orvos nélkül szülni, de mindannyian mások vagyunk. Szép babavárós heteket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!