Egy kéthónapos pici babával felelőtlenség 2-3 órát vonatozni?
Miért ne vihetnétek?
Én sétálni is sokszor 2-3 órát szoktam vele.
Mi baja lenne?
Vidd nyugodtan,azért 2 hónaposan már nem ujszülött,addigra nagyjából a szopizás is beáll.
Megértem,hogy szeretné a szüleihez vinni.
Hááááááát...
A szoptatás és a pelenkacsere miatt érdekes lesz.
A MÁV nem túl bababarát (nincs pelenkázó helyiség, wc-n nem etetnék stb.)
Elméletben kivitelezhető, de ha végiggondolom, hogy milyen koszos egy vagon...
Etetést nyugodtan meg lehet oldani szoptatós felsőben akár a fülkében,mivel ugy van tervezve,hogy ne lássák a mellet a kivülállók,pelenkázni meg az ülésen is lehet pelenkázó alátéttel.Most addig nem viszitek le amig szopok,meg amig pelenkás.
A másik nagyi is szeretné látni.
Amugy meg gondolom ölbe lenne,akkor meg mit számit milyen a vonat.
Nem kell egy babát túlságosan sterilen tartani. A vonaton is tisztába lehet tenni.Vinni kell egy plédet,amire a babát teszik. Lehetőleg olyan kocsit kell választani,amiben nincs sok utas (ez ma nem nehéz),Ha kell, meg is tudja az anyuka szoptatni. A lányom az egyhónapos babáját is vitte hetenként az anyósáékhoz.
Inkább karácsonykor az időjárás lehet gond. A kalauzt megtudja mondani,hogy nelyik kocsiban van fűtés. Természetes,hogy elviszik a babát a másik szülőkhöz.
Én nem mernék elindólni vele vonaton,nem a tisztaságukról híressek.Nameg jön a influlenza szezon.......
Autó nincs a családban?Esetleg a nagymamáék mehetnének hozzátok karácsonyozni,a gyerekekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!