Szerintetek felelőtlenség?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Jelenleg két kisfiammal és férjemmel egy másfélszobás, erkélyes 54 négyzetméteres panelban élünk, és nem sokkal ezelőtt tudtuk me, hogy áprilisban születik meg harmadik gyermekünk:-)) Más okok miatt is keresünk kiadó kertes házat, vagy nagyobb lakást, de sajnos nem nagyon akad megfelelő:-(megkaptunk, hogy hogy lehetünk ilyenek, panelba három gyereket... Tényleg mi vagyunk egyedül ilyen felelőtlenek, és ennyire elitélendő ez?2012. szept. 13. 13:41
1/20 anonim válasza:
gratula a picikhez! nem vagytok felelőtlenek,amúgy meg keresgéljetek bőszen,mi is panelből mentünk kertes albiba,miénket meg kiadtuk,hozzánk már ide érkezik a picúr-3.-októberben. szóval addig tuti találtok kiadót!
2/20 anonim válasza:
Nem az....más 2 szobában lakik 6 gyerekkel és mégis boldogok és mindenük megvan...sok jó ember.....tudod?boldog baba várást:-))
3/20 anonim válasza:
ja igen: az a jó ha megbíztok egy ingatlanost,nektek ingyen közvetít ki házakat,neki csak akkor kell fizetni ha a tiéteket adja ki. ez azért jó mert elmondjátok mit akartok,ő meg megkeresi. 2 hét alatt megvolt nekünk így minden
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors a választ, a gratut, és a biztatást!:-))Hát remélem minnél hamarabb sikerül a kertes, de ha nem, hát akkor sem leszek elkeseredve, szerintem még itt is elférünk egy ideig:-)))
2012. szept. 13. 13:47
5/20 anonim válasza:
Hol laktok? Naponta van kis időm, segíthetek nézelődni. Nem vagytok felelőtlenek, 3 kicsi ott is elfér, csak hamar nőnek.
6/20 anonim válasza:
Mi 55m2-esbe lakunk. 1+2 fél szoba, egy gyerek szoba, egy háló és egy nappali. Már volt két kis korkülönbséges gyerekem mikor kiderült, hogy megfogant a harmadik is. Volt két rázós napunk Apával, míg megemésztettük a dolgot, mert ugye panel, nem vagyunk gazdagok, stb... De élet került a pocakomba és erről nem tudtunk és nem is akartunk lemondani. Mikor megszületett a harmadik a nagy még nem volt három éves sem, a kicsi 1,5 éves lett. Most 4 éves a legnagyobb, 3 a középső, 1,5 éves a kicsi. Még egyenlőre mindig egy szobában vannak, és jelentem szeretnek együtt lenni. Igaz, közben örököltünk egy családi házat, így oda költözünk és lesz saját szobája mind a háromnak. Csak én meg pont attól félek, hogy nagyon rosszul fogják viselni a szétválasztást...
7/20 A kérdező kommentje:
Köszi, sárbogárdon, és én is pont ez ügyben nézelődöm:-)))
2012. szept. 13. 13:51
8/20 A kérdező kommentje:
Kedves hatodik válaszoló, neked is köszönöm, és gratulálok a picikhez, talán nem fogja a gyerkőcöket megviselni a dolog, állítólag ők még mindent jobban vesznek:-))) Sok sikert nektek-))
2012. szept. 13. 13:54
9/20 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy inkább azért szóltak meg minket, mert jeleleg négy éve albérletben élünk(sajátot két év múlva tudunk venni), és mert hogy hát ez mégiscsak albérlet,és bizonytalan, és stb..
2012. szept. 13. 13:57
10/20 anonim válasza:
3pici még elfér. Szerintem a másfél szoba, 3gyerekkel csak akkor rossz, hamár igényelnék a külön szobát, pláne hogyha a 3.ik babátok kislány lesz. Remélem találtok hamar megfelelőt, mert nagy pocakkal nem olyan jó költözködni :)
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!