Így utólag leírnátok a koraterhesség első jeleit, kedves kismamák?
Amiket még a teszt előtt éreztetek, már ha éreztetek valamit....
A beképzelt doklgoket most hagyjuk, én is minden hónapban produkálok tüneteket, de már voltam terhes, így meg tudom (remélem) különböztetni melyik amit az agyam produkál, és melyik az, amit tényleg a testem:)
Csak érdekelne hogy kinél mik voltak az első jelek:)
Köszönöm a megható írásokat! :-)
Gratulálok minden kismamának!
Nekem szerdán este volt inszeminációm, és szinte másnaptól égnek / szúrnak a mellbimbóim ha hozzájuk érek (fürdés, vagy úgy fekszem, vagy a férjem...).
Ezt egyszer éreztem ugyanígy másnaptól, akkor pozitívat is teszteltem hála az égnek! :-) Hasi tünetekre nem adok, azok általában becsapnak:-)
15/21 vagyok !
Kisfiam lassan kilenc hós és egy tündérbogyó imádom / imádjuk immár negyedik babám . születése is eegy csoda volt agyban nagyon rátudtam hangolódni apuka most bennt volt amire korábban azthittem nem lehet jó ,pedig de . :) Nem volr egyszerü menet hatalmas babáról lévén szó, de nem a szenvedés ami eszembe jut arról hogy avilágra jött hanem a csoda. Összegségében szép szülésem volt . :)Mindent megért,hogy most itt piheg rajtam az én csodám !
Neked nagy GRATULA!!!
Hogy vagy ??
Szia! Gratulálok nektek! Négy gyerek; az egy álom! :-)
Jól vagyok, a mellbimbó tünetek második napja alig érezhetőek, a többi a szokásos: fájnak a melleim, és fura dolgokat csinál a hasam. Kezdek nagyon izgulni...
Megmondom őszintén jobb lenne itthon relaxálni; most értem csak haza:-( Agyban megerőltető inkább a munkám.
Izgulok nagyon, és rettentően félek előre a teszt eredményétő; másrészt meg alig bírom kivárni hogy tesztelhessek. Nem a mostani, hanem az ez utáni hétvége körül. Szombattól szerdáig bezárólag; minél később a biztos eredmény érdekében.
Tudom hogy semmit sem kéne éreznem, de kezd aggasztani hogy szinte semmit sem érzek... Persze a hasam most épp úgy feszül! :-)
Huhaez igy ilyenkor tudom milyen .
Hanyadik babód ? :)
Amikor feltettem a kérdést; azt a terhességet sajnos elveszítettem.
Most vagyok a 11. napon, az első inszem után 12 nappal. Leghamarabb szombaton tesztelek, de lehet hogy húzom akár szerdáig; majd meglátom.
A hasam szurkál, a köldököm körül is rendesen, és leginkább bal oldalt, egészen a szeméremcsontomnál. VAn hogy kifejezetten kellemetlen, bár inkább pénteken volt durva, most sokkal tompább. Akkor szinte késszúrásszerű fájdalmat éreztem aznap 3-4*, több másodpercig. Szedek 2*2 magnéziumot Schüssler sóban :-) Bizakodok nagyon, de már kezdek belecsavarodni hogy még minimum egy hetem van mire kiderül...
De második babád lesz ugye ha jól értelmeztem ..
Drukkolok !!!!!!!! Irj majd . :)
Szia! Igen, én nem írtam le rendesen: az első babánk lesz.
Én 33 vagyok, a férjem 36, bő 2 éve próbálkozunk.
Bízom benne hogy most végre sikerrel! :-) Talán a hétvégén már lesz merszem megnézni.. de lehet hogy ráhúzok még pár napot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!