Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így utólag leírnátok a korater...

Így utólag leírnátok a koraterhesség első jeleit, kedves kismamák?

Figyelt kérdés

Amiket még a teszt előtt éreztetek, már ha éreztetek valamit....

A beképzelt doklgoket most hagyjuk, én is minden hónapban produkálok tüneteket, de már voltam terhes, így meg tudom (remélem) különböztetni melyik amit az agyam produkál, és melyik az, amit tényleg a testem:)

Csak érdekelne hogy kinél mik voltak az első jelek:)

2012. aug. 31. 17:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

nekem a teszt előtt egy hétig irdatlan szélgörcseim voltak..olyan szinten, hogy nem bírtunk meglenni a hálóban :D állandóan szellőztetnem kellett! mindig du.kezdődött és lefekvésig egyfolytában pukizgattam borzalmasakat!! hozzáteszem előtte nem voltam sosem nagy fongadozó és ilyen bűzös sosem volt!:D de nem gyanakodtam, azt hittem a karfiol...pár nap után gyanakodtam, de nem babára gondoltam, hanem hogy valami nagy gebasz van az emésztésemmel...aztán a tesztkor összeállt a kép....

34hkm

2012. szept. 7. 19:22
 12/30 anonim ***** válasza:

Álmosság,álmosság és álmosság :D

Ezt tetőzte egy kis hidegrázás is .

Volt egy kisebb buli és a vörösbor szagától is már kész voltam nem kellett ,ugyan nem voltam erős cigis de az a pár száll sem kellett ami egyébként kihagyhatatlan lett volna .

Ésss amit többen is irtatok az a "nem tud felhúzni semmi " érzése ,rendkivüli lelki béke és nyugalom .

Ő a negyedik babóm . Első három gyermekemnél ez picit másképpen nézett ki lánykáimnál pl hányinger amire nagyon emlékeszem . Legelső gyermekemnél ki szintén fiú ,ott volt ez az erős álmosság rajtam .

Mennyi idős babás vagy ?

25 hkm

2012. szept. 8. 11:13
 13/30 anonim válasza:
Nos én is csatlakoznék az émelygős, hasszurkálós, hasi izomlázas, szagundoros csapathoz.De még ekkor sem gondoltam semmire mert már annyiszor csalódnom kellett előtte.. Milyen érdekes, előtte mindig reménykedtem már pár napos menzeszkimaradásnál is, akkor pedig meg sem fordult a fejemben:)
2013. jan. 8. 10:28
 14/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ezek szerint gratulálhatok?????:DDDDDDD
2013. jan. 11. 14:18
 15/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok !

Én a 12/14-es válaszoló vagyok és megszületett a babám szilveszter napján 4300 g és 55 cm -el ! :))))

Kivel mizu?

2013. jan. 11. 23:55
 16/30 A kérdező kommentje:

Gratulálok!!!!!!! Kisfiú lett vagy kislány? Mekkora, milyen????? Milyen volt a szülés??????:))))))))))

Én jövőhét csütörtökre nem várom, de megint minden bajom van.

Tegnap pecsételtem egy icipicit, ma egyenlőre két csepp sárgásbarnás maszat. Hátha...:)

2013. jan. 12. 09:39
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
én a 11-es vagyok, én október 22-én szültem meg kisfiamat 3570gr 54 cm-rel :-) [brutális 18 óra alatt-első baba], most viszont 10 nap múlva 3 hós a drágám, már elhagyta a 6,5 kilót, 66 cm és nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba. sok tejcsi van és szerelem :-) aki még nem babás őszinte szívből kívánom, csodálatos dolog anyának lenni! ;-)
2013. jan. 12. 21:51
 18/30 anonim ***** válasza:

nekem olyan pms tüneteim voltak 7 nappal már mielőtt esedékes volt a mensi (és 7 nappal a fogantatás után...) görcsölgetett a pocakom, főleg a petefészek környékén, feszült a cicim (kicsit sajgott) - nekem nagyon pontos, rendszeres és problémamentes ciklusom van, már volt, hogy erősebb PMS tüneteim voltak, de nagyon ritka volt, azon törtem a fejem, nincs-e valami nőgyógyászati bibim...

aztán nem jött meg, és mivel szerdára nem jött meg, de védekeztünk (Pharmatex - köszönjük neki) :) ezért gondoltam, tényleg valami nőgyógyi bibi... :) de aztán kezdtem érzékeny lenni, arra gondoltam, mi lenne, ha gyerek lenne, és elérzékenyültem... azt vettem észre, hogy olyan jól esik vizet inni, olyan szomjasnak éreztem magam... aztán úgy húzott az ágy... éjfélkor feküdtem, de már 10-kor is kívántam az alvást (és mentem is aludni!) - úgy szerettem cigizgetni és borozgatni esténként - hát kezdett rosszul esni mindkettő...

mondom, én nem tudtam, hogy gyereket várok, mivel védekeztünk, mégis a két hét alatt beférkőzött a gondolatomba, hogy lehet, hogy... aztán mikor nem jött meg, még pár napig aggodalom nélkül játszottam a gondolattal (és elérzékenyültem, anya leszek) :) aztán barátnőm unszolására vettem egy tesztet - meséltem a tüneteket, meg hogy késik, de nincs baj! - és pozitív lett! :) :)

2013. szept. 21. 11:37
 19/30 anonim ***** válasza:
nekem fogalmam sem volt, azt vettem csak észre, hogy a pisim egy kicsit erősebb színű és mintha enyhén "sűrűbb" lenne. Illetve erős nyugalom lett rajtam úrrá, de sejtettem, hogy ez nem "normális" úgyhogy automatikusan vettem egy tesztet kizárandó az alapgyanúkat... hát végül mégsem zártam ki :D 14+1 hkm
2013. szept. 22. 04:18
 20/30 anonim ***** válasza:

En gyogyszert szedtem elotte 3 honapig, mondvan hogy probaljuk ki, ne legyek dilis verzesek elott... Nem jott be... :) abbahagytam.

Utolso menstruacio: marcius 20.

Sex: marcius 31.

Az erzes, hogy "nah en terhes vagyok" : aprilis 1.

Dokihoz negativ teszttel, hogy "en akkor is terhes vagyok" (eles, kesszurasszeru fajdalmak alul) : aprilis 8. /Ő szerinte nem voltam az...szedjen ezt meg ezt a gyogyszert fertozesre-nem szedtem, mert TUDTAM HOGY TERHES VAGYOK/

Vissza a dokihoz POZITIV teszttel: aprilis 25. "Igen, terhes vagy" (Hehe na igaz hogy megmondtam hogy terhes vagyok... ;). ) 6. Napja ereztem, hogy mindjart meg fog jonni, na most...na most....semmi..

Most vagyok 26. hetes, masodik baba!!!! Az elso nehezen lett, mindig be is kepzeltem, hogy terhes vagyok, de mar mar betegesen.

Ezzel a cseppivel halal nyugodtan allapitottam meg sex utan... :) a parom szemeben lattam az "ilyedtseget", mikor teszttel a kezemben kozoltem: uuuristen, te megmondtad.... :):):)

2013. szept. 22. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!