Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így utólag leírnátok a korater...

Így utólag leírnátok a koraterhesség első jeleit, kedves kismamák?

Figyelt kérdés

Amiket még a teszt előtt éreztetek, már ha éreztetek valamit....

A beképzelt doklgoket most hagyjuk, én is minden hónapban produkálok tüneteket, de már voltam terhes, így meg tudom (remélem) különböztetni melyik amit az agyam produkál, és melyik az, amit tényleg a testem:)

Csak érdekelne hogy kinél mik voltak az első jelek:)

2012. aug. 31. 17:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Émelygés, hányinger, szagundor, álmosság, szédülés,erős szomjúság (3 liter/nap februárban), pisilési inger, bár ez utóbbi talán pár nappal később jött hozzá.

Mindháromszor így volt. Második és harmadik babával konkrétan ezért lőttem el a tesztet jóval az esedékes vérzés előtt, mert a szagérzékenység és az émelygés annyira sajátságos, és semmivel nem téveszthető össze, legalábbis nálam, hogy ebből mindig tudtam.

2012. aug. 31. 17:35
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
:) Na nekem semmilyen "tipikus" terhes tünetem nem volt,csak nagyon furcsa hirtelen rám törő feszültség,váltakozott totálisan elömlő megmagyarázhatatlan belső öröm nyugalommal.Már azon agyaltam mi a fene történt velem,hogy ilyen dilis lettem.Ez két hétig tartott kb aztán nem jött meg.Egy hét után teszteltem erős pozitívat és megértettem! :) A kistesónál ugyanígy de akkor már rögtön tudtam!
2012. aug. 31. 17:42
 3/30 A kérdező kommentje:

Nekem első pillanattól nagyon érzékenyek voltak a mellbimbóim. Egy héttel a nemvárt előtt már az egész feszült, és mintha le akartak volna szakadni:) Aztán az a fura hasszürka, görcsölgetés, mintha meg akarna jönni, de mégsem olyan, és egy kis izomláz szerű hasfeszülés volt. A szagundor csak 2* kapott el az elején, a kukától, és egy parfumtől. Az émelygés is 2* volt, nagyon emlékezetes volt, mert ezekből a jelekből már biztosan tudtam. Ja, és volt pár nappal a nemvárt előtt 3 nagyon pici vérpötty pisinél.

Egyébként sokan mondták hogy a nemvárt előtt ezek nagyon erős, és egyáltalán nem jellemző tünetek. De annyira egyértelmű volt....

2012. aug. 31. 17:43
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
A legelején: émelygés, szédülés, majdnem ájulás, szájszárazság, aluszékonyság. Később: szurkált a hasam és "mindjárt megjön" érzésem volt.
2012. aug. 31. 17:45
 5/30 A kérdező kommentje:
Ja igen, most hogy mondod... Nekem meg ez a fura belső béke volt, és az utolsó pár napban, mintha belűről tüzelt voln a testem.
2012. aug. 31. 17:45
 6/30 A kérdező kommentje:

Olvaslak titeket, és eszembe jut egy -egy:) Az aluszékonyság is jellemző volt, és nagyon elfáradtam olyanoktól, amik egyébként rutinszerűen mennek. De érdekes, nem minden nap.

Az első délutáni alvásom, amikor bárhol el tudtam volna aludni, az egy nappal a tesztelés előtt volt.

2012. aug. 31. 17:47
 7/30 anonim ***** válasza:
Mindjárt megjön érzés, görcsölés, alhasi feszülés napjában többször jelentkezett, de nem volt folyamatos! Volt, hogy rohantam a wc-re felhelyezni egy tampont, biztos, ami biztos, de semmi... aztán egy órán belül az érzés megszűnt majd este újra kezdődött... Szédülés, gyakori pisilés, aluszékonyság és hirtelen rám törő farkasétvágy! :) Na és később, pozitív teszt előtti naptól mellfájdalom.
2012. aug. 31. 17:58
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindjárt megjön érzés, görcsölés, esetlenség, fáradtság, étvágytalanság, hányinger, szédülés, rossz közérzet, mellérzékenység, mellfeszülés... azt hiszem, nekem ennyi volt...

29+3 hkm

2012. aug. 31. 18:22
 9/30 anonim ***** válasza:
Nekem a 2-nál volt olyan érdekes jelenség, hogy mentem a buszhoz és elkezdett a talpam alatt lebegni a talaj, olyan volt, mintha 3 lépsésel felette járnék tényleg...De akkor még semmi tünet, se szagundor, az csak rá egy hétre kezdődött kb. Én akkor 90% biztos voltam, h ez nem "mindennapi" dolog, sikerült a babánk:) és tényleg pozit teszteltem pár nap múlva ...:)
2012. aug. 31. 18:22
 10/30 anonim ***** válasza:
mindjárt megjön érzés, hirtelen hiszti rohamok, fáradékonyság és ennyi. de persze nem is gondoltam hogy baba lenne a dologban, gondoltam csak megvisel az új környezet mert pont költöztünk :)
2012. aug. 31. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!