Így utólag leírnátok a koraterhesség első jeleit, kedves kismamák?
Amiket még a teszt előtt éreztetek, már ha éreztetek valamit....
A beképzelt doklgoket most hagyjuk, én is minden hónapban produkálok tüneteket, de már voltam terhes, így meg tudom (remélem) különböztetni melyik amit az agyam produkál, és melyik az, amit tényleg a testem:)
Csak érdekelne hogy kinél mik voltak az első jelek:)
Émelygés, hányinger, szagundor, álmosság, szédülés,erős szomjúság (3 liter/nap februárban), pisilési inger, bár ez utóbbi talán pár nappal később jött hozzá.
Mindháromszor így volt. Második és harmadik babával konkrétan ezért lőttem el a tesztet jóval az esedékes vérzés előtt, mert a szagérzékenység és az émelygés annyira sajátságos, és semmivel nem téveszthető össze, legalábbis nálam, hogy ebből mindig tudtam.
Nekem első pillanattól nagyon érzékenyek voltak a mellbimbóim. Egy héttel a nemvárt előtt már az egész feszült, és mintha le akartak volna szakadni:) Aztán az a fura hasszürka, görcsölgetés, mintha meg akarna jönni, de mégsem olyan, és egy kis izomláz szerű hasfeszülés volt. A szagundor csak 2* kapott el az elején, a kukától, és egy parfumtől. Az émelygés is 2* volt, nagyon emlékezetes volt, mert ezekből a jelekből már biztosan tudtam. Ja, és volt pár nappal a nemvárt előtt 3 nagyon pici vérpötty pisinél.
Egyébként sokan mondták hogy a nemvárt előtt ezek nagyon erős, és egyáltalán nem jellemző tünetek. De annyira egyértelmű volt....
Olvaslak titeket, és eszembe jut egy -egy:) Az aluszékonyság is jellemző volt, és nagyon elfáradtam olyanoktól, amik egyébként rutinszerűen mennek. De érdekes, nem minden nap.
Az első délutáni alvásom, amikor bárhol el tudtam volna aludni, az egy nappal a tesztelés előtt volt.
Mindjárt megjön érzés, görcsölés, esetlenség, fáradtság, étvágytalanság, hányinger, szédülés, rossz közérzet, mellérzékenység, mellfeszülés... azt hiszem, nekem ennyi volt...
29+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!