Majusban volt egy vetelesem 8. heten. Most ujra terhes vagyok,7. hetben jarok, nem voltam meg orvosnal. Statisztikak szerint mennyi az eselye a mostani sikeres terhessegnek?
hú én nem értek ehhez, de gratulálok remélem minden rendben lesz,milyen hamar teherbe estél :)
szerintem minél hamarébb menj orvoshoz, ő majd segít abban vagy valami gyógyszerrel ilyesmi, ami megakadályozná hogy elvetélj megint ,
pihenj sokat szedj vitamint, !
27 hetes kismama
Szia!
Nekem 9 hetesen halt el a babám! Utána rá a 2.mensim már nem jött meg! :) Nagyon féltem, de megmaradt! Bár a terhességem elején volt 1 hematómám és véreztem, nagyon féltem. Állítólag, ha átlépsz az akkori héten, ahol történt a baj, utána már kicsi az esély (bár szerintem ezt csak a megnyugtatásomra mondták) Mindenesetre én nagyon féltem végig és addíg el sem hittem, h babám lesz, amíg meg nem szültem! Most a szobájában alszik az én gyönyörű 5hónapos kislányom! Nyugi, minden rendben lesz! Én egyébként használtam az első 12 hétben utrogestan kúpot, tuti ami tuti a dokim felírta! A MagneB6-tól pedig nem hiszem, h hányingered lehet, inkább terhesség miatt van! Én 12. hétig nagyon rosszuk voltam! :S Szóval nyugi és jó babavárást neked!
Szia!
Nekem okt. 20-án volt egy missed ab. :(
Decemberben újra sikerült, most a 37. héten vagyunk és eddig minden rendben, minden eredményem jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!