Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelent ha terhes vagyok,...

Bajt jelent ha terhes vagyok, de semmi tünetem nincs?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek!

2012. aug. 10. 09:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem voltak terhes tüneteim és egészséges lányom van aki 2hónapos lesz holnap.
2012. aug. 10. 10:03
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem, örülj neki.
2012. aug. 10. 10:04
 3/18 anonim ***** válasza:

Mázlista vagy!

Első terhességemnél: első trim: hányás, szédülés

második trim: szédülés

harmadik trim: cukorbetegség (diéta), szédülés

Második terhesség (most 7hét): szédülés, de kevesebb hányás mint elsőnél. Eddig jobb, mint elsőnél volt ilyenkor. :)

Kicsit irigyellek! Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és ne legyenek kellemetlenségeid, és élvezd a terhességedet végig! :D

2012. aug. 10. 10:10
 4/18 A kérdező kommentje:
köszi utolso! Akkor ez nem jelent bajt? aggodtam!
2012. aug. 10. 10:11
 5/18 anonim ***** válasza:

Az elsővel nekem azon kívül, hogy nem jött meg, annyi tünetem volt, hogy néha heves szívdobogás érzés jött rám, aztán már kb. 12. héttől jött a hányinger, vagy tán még annyi sem volt, azt szoktam rá mondani, hogy olyan zizi volt a gyomrom, nem volt elviselhetetlen, viszont állandó volt (reggeltől estig) kb. a 17. hétig, amikor elkezdett mocorogni.

A második babámmal a nem várt előtt 3 nappal már olyan beteg voltam, h. az ágyból nem bírtam felkelni, fekve h..tam egy vödörbe, pedig nem vagyok egy hányós.

Szal minden megeshet, az is hogy nincs tüneted, örülj neki!!! Boldog babavárást! 2lányosAnyuka

2012. aug. 10. 10:19
 6/18 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? Persze, hogy nem baj, sőt nagyon jó neked. A szerencsés kisebbséghez tartozol, eddig legalábbis. Remélem csak kb a 18 héttől a baba rugdosását fogod érezni, más egyéb tüneted ne legyen! A többi nem aranyos, csak ez. :) A többi kellemetlen.
2012. aug. 10. 10:31
 7/18 A kérdező kommentje:
5 hetes vagyok de semmi tünetem csak a pozi tesztem és a doki mondta hogy jön a baba
2012. aug. 10. 10:35
 8/18 anonim ***** válasza:

Én a 12. hétig folyamatos, egész napon át tartó hányingerrel küszködtem, és feszült a mellem. Azóta pedig jól vagyok, bár a baba néha olyanokat csinál, hogy az már szabályosan fáj....

Örülj neki, hogy nincs terhestüneted! Lehet, csak később jelentkezik nálad, de az is lehet, hogy rosszullétek nélkül "átvészeled" a terhességed!

Gratula a babádhoz!

26+3 hkm

2012. aug. 10. 10:43
 9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm, csak a barátnöm nagyon megilyesztett mert azt mondta ha nincs terhes tünetem akkor lehet elhal a baba
2012. aug. 10. 10:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Hu, akkor még nagyon fiatalka terhes vagy. A 7. hétig én sem hánytam, még az elsőnél se, azt hittem "vénebb" :) már a Babócád, de akkor még babszemke (legalábbis monitoron). Akkor még lekopogom, hogy a szerencsés kisebbségben vagy! De reménykedj! De még nem úsztad meg, sajnos.
2012. aug. 10. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!