Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelent ha terhes vagyok,...

Bajt jelent ha terhes vagyok, de semmi tünetem nincs?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek!

2012. aug. 10. 09:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semmi baj, örülj neki, hogy nem vagy rosszul. Második gyermekünket várom, 24 hetes vagyok. Mindkétszer csak abból vettem észre, hogy várandós vagyok, hogy nem jött meg. Nem hánytam, mégcsak nem is émelyegtem. Ettől nem megijedni, kell, hanem örülj neki! Egyáltalán nem utal olyasmire, hogy baj lesz.
2012. aug. 10. 11:13
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm utolso, nagyon megnyugtattál
2012. aug. 10. 11:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor örülök! Ha bármiben tudok segíteni a későbbiekben is akár, írj priviben is nyugodtan. Minden jót!
2012. aug. 10. 11:30
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen irni fogok priviben
2012. aug. 10. 11:32
 15/18 anonim ***** válasza:

5 hetesen nekem sem volt semmi tünetem. De a 7-8 héttől, már nem tudom pontosan egyik napról a másikra minden előjel nélkül, olyan rosszul voltam, hogy a munkát abba is kellett hagynom, mert úgy nem tudtam volna dolgozni.

Én is azt hittem az elején, hogy megúszom a rosszulléteket,de...

EGyébként tényleg szerencsés az, aki semmi rosszullétet nem tapasztal, de sztem ez ritka, és nem is jelent feltétlenül jót. A Czeizel műsorát láttam nemrégiben, ahol azt mondta, hogy az a kismama amelyik rosszul van, és hányós, az egy "áldás", mert annál erősebb a magzata, annál erősebben tapad. Szerintem is van benne valami, mert egy közeli rokonomnak, semmilyen tünete sem volt, és sajnos a 24. héten meg kellett szülnie a babáját, mert beteg lett volna. Ez szörnyű, de talán ez a ritkábbik eset, és nem mind végződik így... Szerencsés az, aki jól érzi magát az első trimiben, és egészséges babát hoz világra.

2012. aug. 10. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugodj meg, nekem sem volt semmi tünetem. Most békésen alszik az ágyikójában a majdnem (16-án tölti) két éves nagylányom!

2012. aug. 10. 15:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne ijedj meg a 15-ös válaszoló miatt. Nekem sem volt rosszullétem egyik terhességem alatt sem, egyszer sem, és mégis minden rendben volt! Semmiféle összefüggés nincs! Minden rendben lesz!
2012. aug. 10. 19:13
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!