Terhes vagyok? Nekem az lenne a problémám hogy valószínű 5 hetes terhes vagyok de a teszt negatív. Minden tünetem erre utal. Most mit csináljak?
Menj el orvoshoz nyugodtan.Vérvételre küld valószínűleg.
Milyen tüneteid vannak?Nekem Ápr.6tól volt számolva a terhességem és május elején negatív lett a teszt!Várj 1-2 napot, hát ha pozitív lesz.
első válaszolónak:
ilyen terheségi kalkulátorral számoltam ki hogy hány hetes terhes vagyok mert május 28 volt az utolsó menstruációm első napja.
harmadik válaszoló:
tüneteim:mellem iszonyatosan érzékeny,fáradékony vagyok,kívánós vagyok , gyakori pisilés,szagokra érzékeny vagyok. azért gondolom hogy terhes lehetek.
Majd 3 éve, hogy minden írtam ki ide kérdést, hogy "terhes vagyok, de miért negatív minden tesztem?" és hasonlóakat. 7 hetesnek számoltam magam, hisz annyit késett, minden tünetem meg volt, a doki nem látott semmit a teszt negatív.
Egyértelműen beképzeltem magamnak, mikor tudatosult bennem, hogy még sem vagyok babás rögtön megjött a havim.
Most 34 hetes várandós vagyok, de semmi tünetem nem volt a terhességem során. Néha fájt a cicim, de ez is már csak a 16. hét után jelentkezett. Nem voltam fáradékony, nem voltam aluszékony, semmi szag undor vagy ingerlékenység, semmi hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!