Valószínű hogy terhes vagyok, mikor kell először orvoshoz menni? Mennyi időt várjak még? 3 napja maradt el és + a teszt
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 13:48
1/6 anonim válasza:
Én 7 hetesen mentem először nőgyógyászhoz. Védőnőhöz rá 2 hétre sikerült csak, mert épp szabadságra ment, és nem is késtem le semmiről. Utána indulnak be a vizsgálatok.
2/6 anonim válasza:
Menj el minél előbb az orvoshoz! Főleg akkor ha nem akarod megtartani..... Ha sokáig vársz vele, vagy sokáig gondolkozol, hogy megtartsd, vagy ne akkor csak nehezebb lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Terveztük a babát,csak azért kérdeztem mert nehogy korán mennyek vagy későn
2009. jún. 3. 13:53
4/6 anonim válasza:
Szia!
Gratulálok!
A 7. hét előtt maximum azt tudja megállapítani az orvos, hogy jó helyre ágyazódott-e be a babád. Ha nincs semmi olyan tüneted, ami méhen kívüli terhesség gyanújára adhat okot, akkor addig érdemes várni, hogy legyen szívhangja is az ultrahangon.
Minden jót és sok türelmet! :)
21 hetes km
5/6 anonim válasza:
Szia
én egy hetet vártam, hogy megjön-e mégis. Pedig tudtam, hog nem fog, hiszen a teszt + lett.
Egy hét után felhívtam a dokim, két hét múlvára kaptam időpontot, tehát, mire eljutottam hozzá, 3 hét telt el.
Akkor már betöltött 7 hetes voltam, a kislányunk 10 mm volt és vol tszívhangja is :)
Minden jót neked és gratulálok!
38 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
Én is hasonló dilemmában vagyok,mint a kérdező,csak nekem összetettebb a gondom,himlős a fiam,és pénteken kell mennem dokihoz,mert ellenanyag tesztet kell végezni,hogy védettek vagyunk-e.Remélem semmi gond nem lesz.Amúgy én is várnék még kb 6-7 hetes koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!