Terhes vagyok? Nekem az lenne a problémám hogy valószínű 5 hetes terhes vagyok de a teszt negatív. Minden tünetem erre utal. Most mit csináljak?
Első vagyok: Lehet,hogy a ciklusod legvégén történt az egyesülés, mert a peteérés lehet néha spontán is, és akkor még nem vagy 5 hetes. A tesztek a beágyazódástól számított x napon mutatnak ki valamit.
Nekem az egyértelmű terhességi tünet az volt, hogy olyan érzés volt mintha meg akarna jönni, majd következett a hányingeres időszak.
nekem 26.an volt az utolso mensim, ket napja kezdtek el jelentkezni a "reggeli rosszulletek" (foleg este), allandoan rohangalok wcre, feszul a hasam, erzekeny a cicim, faradekonyabb vagyok
en pozitivat teszteltem (nagyon erosen jott a csik egy percen belul), viszont
tudnod kell, hogy ezek a tesztek HCG hormon alapjan mernek, ami nem mindenkinel pontos. pl vannak olyan teszek, amik csak az 5.-6. het utan jelzik ki ( [link] )
vervetellel egyertelmuen meg lehet allapitani, illetve mindenkeppen kerj idopontot a nodokitol
terhesvitamin, magnezium, (folsav ha nincs benne terhesvitaminban), mindenkeppen szedd -ha nem vagy terhes, akkor se art
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!