15 hetes terhes vagyok. Szerencsére semmilyen tünetem nincs, de egész nap fáradt, álmos vagyok. Valami olyan "élénkítő" kellene, ami nem káros a babára?! Jó tipp esetleg?
Ugyanezzel szenvedek én is 16 hetesen, 2 napig tiszta kóma voltam, próbáltam mindent (csoki, zöld és feketetea, friss levegő...), de semmi nem segített. Most már kicsit éberebb vagyok, szerintem lehet, hogy valami front volt.
Bár így a vizsgaidőszak közepén nem túl kellemes...
M
Ht igen pont ez a probléma, hogy dolgozok...így az alvás lehetősége napközben ill reggel tovább kizárva :(
Ezért gondoltam valami "serkentőre".... :))))))
Én kávézok, nekem is vizsgaidőszak van, máshogy nem megy. A védőnő is és a férjem (orvos) is azt mondták, hogy nyugodtan, napi négy kávéig semmit nem tesz... Persze négyet nem iszok, kettőt szoktam. :)
21 hkm
A kávét, kólát szokták javasolni. Igen a kólát is annak aki nem issza meg a kávét. Főleg alacsony vérnyomásra. Én kávézok, de néha jól esik egy kis kóla.
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!