Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az e321 tartósító káros,...

Ha az e321 tartósító káros, miért van még a terhesvitaminban is?

Figyelt kérdés
Ma nagyon megíjedtem,mert a rágógumin olvastam,hogy e321-et tartalmaz.Utánnanéztem és még a terhesvitaminokban is van. És hát nem éppen kellemes dolgokat olvastam róla a neten!
2011. dec. 22. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
na ezért nem szedek én terhesvitamint. Mert a sok vitamin meg nyomelem mellé belenyomatnak egy halom tartósítószert meg mittoménmit. Van hálistennek gyümölcs, zöldség, nem mondom, hogy az 100%-ban tiszta, de mégis nem vagyi labor. És akkor sem fogok szedni ha most lepontoznak. Meggyőzni sem akarok én senkit arról, hogy ne szedje, de más se akarjon engem arról meggyőzni, hogy felelőtlen kismama vagyok, amiért nem szedem.
2011. dec. 22. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Miért, ki mondta neked, hogy a terhesvitamin egészséges?????? Egy normális doki óva intene tőle... Az agyonreklámozott elevitet pár országban már be is tiltották, csak hát a gyógyszeripar a világ vezető nagyhatalma, mint tudjuk.....

Ha vitamint szedsz, csakis természetest, semmiképp ne szintetikus sz@rokat! Foreveres készítmények, ökonet, flavon max - ezeket nyugodtan. A gyógyszertári készítményeket felejtsd el.

2011. dec. 22. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Hát ennyi erővel ne egyetek meg semmit mert terhesek vagytok :) Most le lehet pontozni.Én is terhes vagyok de azért amit megkívánok meg is eszem.Meg amit eddig ettem azokat is ugyan úgy megeszem.
2011. dec. 22. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezt természetesen mindenki maga dönti el,hogy mit eszik és mit nem.

Én csak arra lettem volna kíváncsi,hogy van-e valakinek már erre valamilyen válasza az okosabbaktól(dokiktól).

Én nagyon próbálok vigyázni arra,hogy ne egyek tartósítós,szinezékes,stb kajákat. Az első gyerekem ugyanis beteg lett.

Pontosan nem tudni mitől,de ezekről az összetevőkről is azt írják, hogy a magzatban fejlődési rendellenességet okozhat,és mivel nem vagyok szakértő,inkább igyekszem nem enni csak olyat,amit én csinálok minden mű dolog nélkül.

2011. dec. 22. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Az Elevit és a többi vitaminok éppen arra vannak hogy ne legyen beteg a babánk.Csökkenti a rendellenességek gyakoriságát.Szerintem ha annyira nem lennének jók a terhes vitaminok nem is ajánlanák őket.Sőt..
2011. dec. 22. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta az orvosom, hogy a terhesvitaminnak a fogantatás előtt van igazán szerepe, kifejezetten a folsavnak (abból meg lehet biológiailag aktívat is szedni külön), mert az idegcső záródási rendellenesség vagy kialakul vagy nem, mire kiderül, hogy egyáltalán terhes vagy. mert a fogantatás utáni kb. 15. napon dől el, hogy van baj vagy nincs baj. ezért én sem szedtem, csak sok gyümölcsöt és zöldséget ettem. van még néhány apróság, amik miatt jó a terhesvitamin (nem mindegyik), pl. jód. remélem, segítettem valamennyit, bár nem tudtam nagyon értelmesen leírni.
2011. dec. 22. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát és kellemes ünnepeket kívánok!
2011. dec. 23. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!