Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukor esetén Ti...

Terhességi cukor esetén Ti hogyan mértetek?

Figyelt kérdés
Hányszor egy nap, étkezés előtt után mennyivel. értékek?
2012. aug. 24. 13:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

pénteken estig szinte mindig 8 felett mértem a 60 perceset. tegnap 7 alatt volt, ma picivel fentebb,mint 7. Holnap felhívom a belgyógyászatot, hogy mi is legyen.

A kenyeret kivontam, helyette abonett és ripsz-ropsz maradt.

amúgy az utolsó előtt vérvételen a cukrom 7,2 volt, akkor még csak diatetikus kellett, most a cukor jó volt, de a fruktozamin magas lett, így jött a mérés.

2012. aug. 26. 20:53
 12/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltam belgyógyászaton. valószinüleg inzulin utánpótlás lesz belőle, de biztosabbat hétfőn tudok meg.

Köszönöm mindenkinek a segítséget

2012. aug. 27. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Terhességi cukor alatt tilos az abonett (főleg reggel vagy délelőtt), illetve minden extrudált, puffasztott étel, mert dobálják a cukrot. Furcsa, hogy aezt a dietetikusod nem mondta el...
2012. aug. 27. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem az extrudált cuccra meg az abonetre azt mondta, hogy szabad, csak mértékkel.
2012. aug. 28. 10:20
 15/15 anonim ***** válasza:
49%

hát szerintem cseréld le az orvosod, mert ha még azt sem mondta el hogy a kenyeret nem kivonni kell hanem teljes kiőrlésűre cserélni, akkor sok jót nem várhatsz tőle.

én minden főétkezés előtt mérek és utána is egy órával, válaszolva az eredeti kérdésre. Plusz este 10-kor, hajnali 3-kor is. Ez volt az orvosom kérése.

2012. aug. 28. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!