Terhességi cukor épp csak 23 hetesen nem volt korai?
A védőnő szerint 20-25 között mindegy mikor megyek, a dokim meg a 24. héten fogad és akkorra már kérte az eredményt (utána elutazik). Nem lett túl korai a vérvétel így alig 23 hetesen? Minden ismerős kismama 24 után megy.
Az eredményeim: éhgyomri 4,5 két órás: 7,1
Érdemes később is méregetni vagy úgysem kell diéta?
7.9 felett beszélhetünk cukor intoleranciáról!
Semmi bajod!
Ha nagyon aggódsz nyugodtan ismételtesd meg a vizsgálatot 3 hét múlva!
Lehet addigra magasabb lesz, mert folyamatosan nő az inzulin igény a 34 .hétig
Ha akkor már indokolt lesz, akkor diétára vesznek, most még biztosan nem.
szia, én is cukros vagyok, asszem második válaszoló voltam :)
reggel nagyon kevés az inzulinunk!!!
nem este!
este alapvetően több termelődik, tehát ha bűnözni szeretnél, azt 6 óra körül tegyed :)
tehát ne az estével vigyázz szénhidrát szempontjából, hanem a reggelre!
egyél teljes kiőrlésű kenyérkét valamivel.
reggel a tejet gyümölcslevet kerüld, az gyorsan megdobja a cukrodat!
remélem segítettem !
én meg pont azt hittem, hogy reggel kell letolni az esetleges péksütit, de ezek szerint fordítva
Azért érdekes, mert végül a dokinál meg a védőnőél is voltam és senki nem mondta, hogy ezek az értékek kiugróak lennének vagy diétázzak...
De ahogy írtátok, ha 23 hetesen (ugyan még a 7,8-on belül ) de relatíve a felső határ felé húz, akkor mi lesz 28 hetesen!?
Köszi a válaszokat
Nem biztos, hogy lesz bármi is, a 7. válaszom a fontos!
Reggel kevesebb szénhidrát.
Pl: reggel megeszem 5dkg teljes kiörlésű kenyeret, és 6.7 a cukrom tőle!!! 5 nyamvadt dekától!
Este vacsinál ugyanennyitől 5.1 vagy ennyi sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!