20. hét után meg lehet nyugodni a vetélés veszélyétől? Sajnos volt már 2, de az még korai (9 hét előtt)
Nem.
Nekem sosem volt vetélésem, ezt a babám mégis majdnem elvesztettem. Visszatartották a szülést és már a vége felé járok. De bele sem merek gondolni abba, hogy mi van akkor, ha épp máshol vagyok, mivel épp a kórháztól 10 percre tört rám a szülhetnék.
Nem rémísztésnek szánom, csak realizálni akarom, hogy bármi történhet bármikor, pláne ha nem vigyáz magára a kismama. Én pl magamnak köszönhetem.
meg lehet nyugodni. mi az, hogy nem? reális és elszomorító. igen, sajnos az esély mindig meg van, sőt arra is, hogy születése után valami baj lesz, de ez nem általánosítható. általánosságban igen, nyugi! koncentrálj a babára, beszélgess vele, minden rendben lesz veletek! és ha félelmed van, inkább menj be a kórházba, nézzenek Rád, mintsem valami baj legyen esetleg. természetes, hogy aggódsz, hiszen ekkorra már nagy a kötődés a bébi és közted. de ha egészségesen élsz, nem végzel nehéz fizikai munkát, nem erőlteted magad, akkor elég kicsi az esély, hogy bármi baj legyen!
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!