Terhességi cukor épp csak 23 hetesen nem volt korai?
A védőnő szerint 20-25 között mindegy mikor megyek, a dokim meg a 24. héten fogad és akkorra már kérte az eredményt (utána elutazik). Nem lett túl korai a vérvétel így alig 23 hetesen? Minden ismerős kismama 24 után megy.
Az eredményeim: éhgyomri 4,5 két órás: 7,1
Érdemes később is méregetni vagy úgysem kell diéta?
ma már teljes kiőrlésűvel meg sovány sajttal indítottam (pedig tegnap csináltam mákpitét...jááááj, de megettem volna...) és tejet sem ittam vödörszámra, majd délután fogok egy nagyobb pohárral.
Tök jó, hogy ezeket leírtad, mert tényleg pont fordítva ennék magamtól.Egyelőre nem izgulok annyira, csak azért odafigyelek, meg végül rájöttem, hogy nem is olyan nagy lemondás, egyszerűen csak át kell szerveznem az evéseimet, hogy nem napi két nagy evés, péksütis késői tízórai meg bezabálós késői vacsi oszt kalap, hanem elosztva, odafigyelve.
Nagyon szívesen!
Az egész egy számolgatós játék, én már megszoktam,és képzeld voltunk anyósoméknál, kb 2 hónapja láttak, és ugye fel voltak készülve, hogy egy nagy darab valakit látnak majd, és fél órán keresztül arról áradoztak, hogy milyen rettenetesen csinos vagyok, és ez olyan jól esett :)
Egyébként ha megszülök, én akkor is maradok ennél az étrendnél, mert ennél nincs jobb!
Mindenki attól rezel, hogy nincs-e valami baja a babának ettől, de könyörgöm hogy lehetne, mikor akkora adag salátákat eszem meg finom grillezett husikkal, meg teljes kiőrlésű gabonákból készült saját kenyeret fogyasztok, hogy életemben nem éltem ilyen egészségesen.
Szedek még c vitamint, meg terhes vitamint.
Tehát összegzésnek, ha véletlenül úgy adódna, hogy rossz lesz a cukrod, akkor se vedd ezt tragédiának!
Bevallom néha nekem is becsúszik egy kis fagylat, de csak a megfelelő időben, és beleszámolom a napi fogyasztásba.
Jahh, és pl szülinapomon, meg amikor meglátogatjuk anyumékat van ott olyan cuki, ahol van diabetikus sütemény, és rá is van írva mennyi szénhidrátot tartalmaz.
kb 1 szelet 8-12.ig, szóval délután uzsi helyett betoltam 2db-t :) Lehett itt okosan nasizni is, csak alapvetően mérlegelni kell, hogy mi tartalmaz több tápanyagot. Persze az is fontos, hogy a lelkednek mi a jó, de most az első a fontosabb.
Minden jót, vigyázz magatokra, és no pánik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!