Első gyerkőccel terhességi cukor, a másodiknál is borítékolható?
Hát, necces lesz, ugyanis elég kevés a különbség! Szerintem ezt sem úszod meg. Igen, később, talán 25.-30. hét közt érdemes ismételni.
Megkérdezhetném, milyen betegségtől van? Vagy csak úgy?
Én nem értem, miért írta az első, hogy ez necces... Tökéletesen jó eredmény az 5,75-ös érték.
Az igaz, hogy általában a 23. hét környékén szokták a leggyakrabban a cukorterhelést csinálni, úgyhogy én megismételném a helyedben, biztos, ami biztos. Azért előjöhet még sajnos, annak ellenére, hogy ez nagyon biztató eredmény. Azért halkan megjegyzem, hogy ez jó eredmény és szerintem megúszhatod simán:)
Szia.Elso terhessegemnel 7.8lett a terheles dietara fogtak.
Most a masodik terhessegnel 6.0lett a terheles a 20.heten es 5.8 a 24.heten.
Igen letezik hogy meguszod ezuttal, ha utana olvasol sehol sem irjak 100%-ra hogy ujra cukros leszel.Van ra esely de nem torvenyszeru.
Az orvosodnak alapbol ismetelnie kellene a 24.het kornyeken.
Nekem lesz meg a 28.es 32.heten.
Csak nyugalom hatha.Szoritok.
Szerintem sem törvényszerű, hogy a másodiknál is legyen terhességi cukorbetegség. Az 5,57 tökéletes!
Nekem a 24. héten kellett menni a terhelésre és általában ilyenkor szokták küldeni az embert. Lehet, hogy jobb is lenne megnézetni, mert inkább tudj róla, mintsem gond legyen belőle.
Szorítok:
32 hetes cukorbeteg kismama
Köszönöm, hogy írtatok. Nem betegségből adódik a terhességi cukor, hanem csak úgy van, vagy nem tudom.
Most én mondtam a dokinak, hogy nem kéne e hamarabb csinálni a cukorterhelést, mert hogy az előzőnél az voltam, erre mondta, hogy de, és a 20. hét körül menjek el. Mondjuk én azt hittem, vagy úgy tudtam, hogy ilyenkor a 12. héten szokták, de azt is olvastam, hogy túl korán sem jó, mert csak később alakul ki, nemhiába van a 24-26 hét között.
Remélem megúszom, és egy hónap alatt nem alakul ki. Mondjuk a terhességem is teljesen más, még nem híztam semmit a fiamnál már 4-5 kilónál tartottam ilyenkor....
Jó lenne elég lenne 25 hét körül egy tej-zsömle variáció is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!