Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első gyerkőccel terhességi...

Első gyerkőccel terhességi cukor, a másodiknál is borítékolható?

Figyelt kérdés
3 éve terhességi cukrom volt, 8,3-as értékkel, 160 g-os ch diétát tartottam. Most újra babát várok, és a 20. héten csináltattam terhelést, semmit nem mutat, vagyis 5,75 lett a 120 perces. Létezik, hogy most megúszom, vagy később még előjöhet? Később is kell csinálni még egy terhelést?
2012. márc. 29. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, necces lesz, ugyanis elég kevés a különbség! Szerintem ezt sem úszod meg. Igen, később, talán 25.-30. hét közt érdemes ismételni.

Megkérdezhetném, milyen betegségtől van? Vagy csak úgy?

2012. márc. 29. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem értem, miért írta az első, hogy ez necces... Tökéletesen jó eredmény az 5,75-ös érték.

Az igaz, hogy általában a 23. hét környékén szokták a leggyakrabban a cukorterhelést csinálni, úgyhogy én megismételném a helyedben, biztos, ami biztos. Azért előjöhet még sajnos, annak ellenére, hogy ez nagyon biztató eredmény. Azért halkan megjegyzem, hogy ez jó eredmény és szerintem megúszhatod simán:)

2012. márc. 29. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.Elso terhessegemnel 7.8lett a terheles dietara fogtak.

Most a masodik terhessegnel 6.0lett a terheles a 20.heten es 5.8 a 24.heten.

Igen letezik hogy meguszod ezuttal, ha utana olvasol sehol sem irjak 100%-ra hogy ujra cukros leszel.Van ra esely de nem torvenyszeru.

Az orvosodnak alapbol ismetelnie kellene a 24.het kornyeken.

Nekem lesz meg a 28.es 32.heten.

Csak nyugalom hatha.Szoritok.

2012. márc. 30. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem törvényszerű, hogy a másodiknál is legyen terhességi cukorbetegség. Az 5,57 tökéletes!

Nekem a 24. héten kellett menni a terhelésre és általában ilyenkor szokták küldeni az embert. Lehet, hogy jobb is lenne megnézetni, mert inkább tudj róla, mintsem gond legyen belőle.

Szorítok:

32 hetes cukorbeteg kismama

2012. márc. 30. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok. Nem betegségből adódik a terhességi cukor, hanem csak úgy van, vagy nem tudom.

Most én mondtam a dokinak, hogy nem kéne e hamarabb csinálni a cukorterhelést, mert hogy az előzőnél az voltam, erre mondta, hogy de, és a 20. hét körül menjek el. Mondjuk én azt hittem, vagy úgy tudtam, hogy ilyenkor a 12. héten szokták, de azt is olvastam, hogy túl korán sem jó, mert csak később alakul ki, nemhiába van a 24-26 hét között.

Remélem megúszom, és egy hónap alatt nem alakul ki. Mondjuk a terhességem is teljesen más, még nem híztam semmit a fiamnál már 4-5 kilónál tartottam ilyenkor....

Jó lenne elég lenne 25 hét körül egy tej-zsömle variáció is....

2012. márc. 30. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!