120 perces cukor terhelésem meglett jelölve 6,75mmol/l lett az még belefér?
Figyelt kérdés
ref ért: 4,2-6,7 ig2012. febr. 17. 13:27
1/9 anonim válasza:
Bele.
Az szoros diéta határértéke 7,8, az én dokim szerint 7 fölött kell visszavenni a szénhidrátból, de nem görcsösen.
2/9 anonim válasza:
Éhominak kissé magas. Ha nem random, akkor ez akár a cukorbetegség előszobája is lehet. Terhelés után viszont jó érték.
3/9 A kérdező kommentje:
Terhelés utáni.
2012. febr. 17. 13:38
4/9 anonim válasza:
Éhomi:
Normális < 110 mg/dl (< 6,1 mmol/l)
Prediabétesz ≥ 110 < 126 mg/dl (≥ 6,1 < 7,0 mmol/l)
Diabétesz ≥ 126 mg/dl (≥ 7,0 mmol/l)
Terheléses (nem éhomi)
Diabétesz ≥ 200 mg/dl (≥ 11,1 mmol/l)
HbA1c volt?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az.
2012. febr. 17. 13:58
7/9 anonim válasza:
Az én orvosomnak a 6,2 se tetszik (pedig akkor nem voltam kismama), sztem kismamáknak még szigorúbban venné.
8/9 anonim válasza:
Na de ez pont nem mindegy, hogy kismama vagy vagy sem, hiszen kismamaként picit máshogy működik minden...
9/9 anonim válasza:
Éhominak kissé magas. Ha nem random, akkor ez akár a cukorbetegség előszobája is lehet. Terhelés után viszont jó érték.
A válasz 45%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
Nem tudom, ki nyomta ezt le, de nem ártana, ha tájékozódna előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!