Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukor miatt be...

Terhességi cukor miatt be kell feküdnöm a kórházba, nagyon kellene aggódnom?

Figyelt kérdés
Persze nagyon megijedtem hogy most mi lesz. Az éhgyomrim az jó de a terheléses az 7.7 lett ezért befektetnek hogy egy nap többször vehessenek vért,még éjjel is. Addigis diétázom de úgy félek nehogy baja legyfen a picinek! Másnál hogy volt? Nem lett jsemmi baj? Köszi!
2012. aug. 16. 19:13
 1/9 A kérdező kommentje:
24 hetes vagyok.
2012. aug. 16. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:

én is voltam én 3 napig voltam bent, de olyan is volt a szobában aki 28 hetesen jött be, és már csak babával ment haza :)

de neked biztosan nem ilyen lesz, nála komolyabb volt a gond.

2012. aug. 16. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is így voltam csak pluszba a vérnyomásom is magas volt.Ne aggódj ez nem olyan magas diétával beállítják,ellenörzik pár napig és szerintem utána hazamehetsz és otthon kell folytatni a diétát.Kontrollra heti egyszer visszahívnak.nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom.Minden jót kívánok!
2012. aug. 16. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 2 hétig voltam, mert nekem az inzulint is beállÍtották. Semmi különös, nem lesz baj ne izgulj.
2012. aug. 16. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz! Terheléses nekem a 60 perces 10,7 lett 120 perces 7,9 lett. 30hetesen feküdtem be erre a cukorprofil miatt,addig diéta,s bent 6x vettek vért,az meg alacsony lett.Déli pl 3,2 csak,de a legmagasabb 5,8 ami melett éhezik a baba is. Nem lesz gond. 38 hetes kismama
2012. aug. 16. 19:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató szavakat! Aranyosak vagytok. Az 5.8 nál éhezik a Baba? Itthon mérem és 4.2 től 5.7 ig szokott lenni.Remélem is hogy nem lesz baj,nagyon féltem a Picit nehogy baja legyen!
2012. aug. 16. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
A 3,2-nél éhezik a baba,5,8 pont jó. Bocs,ha rosszul fogalmaztam meg :) Kicsit fáradt vagyok. Nekem ilyen 3,2 3,8 4,2 lett a legmagasabb volt 5,8
2012. aug. 16. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi.A 6.6 ebéd után az már magas?Vagy még belefér?
2012. aug. 18. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Belefér. 7 alatt kell lennie
2012. aug. 18. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!