Lehet ebből még baba?
Figyelt kérdés
menstruációtó számítva 8 hetes terhes vagyok, uh szerint 6 hetes 4 napos. Szabályos petezsákom 16mm. Embrió nem látható. Nagyon félek hogy üresen marad :( Lehet ebből még baba?2012. aug. 22. 04:42
12/18 A kérdező kommentje:
az most nagyon elfér,köszönöm
2012. aug. 22. 07:41
13/18 anonim válasza:
Én azt mondom, amíg nincs görcs, és erős vérzés, addig nincs baj, lehet, hogy csak nem látták még, mert pici.
Sajnos én nem így jártam, nekem pont 6+4-en ment el a bab, de Te ezen már túl vagy, és egyáltalán nem vagy rosszul, úgyhogy szerintem minden rendben lesz Veled.
Aki meg vaksi, az ne akarjon azonnal kaparni, ne hagyd magad!
Sok sikert!
14/18 A kérdező kommentje:
nem hagytam magam, mondtam neki akár 2 héttel később is foganhatott.átmentem a másik kórházba, ott 4d uh-n sem látták ezért gondolok arra hogy pici a baba azért nem látják.
Nem görcsölök, nem vérzek de még barnás folyásom sincs.
2012. aug. 22. 09:30
15/18 A kérdező kommentje:
még annyi remény a petezsák 2 hét alatt duplájára nőtt...
2012. aug. 22. 09:49
16/18 A kérdező kommentje:
missed ab
2012. aug. 24. 17:39
17/18 anonim válasza:
Sajnálom, nagyon drukkoltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!