Lehet ebből még baba?
Figyelt kérdés
menstruációtó számítva 8 hetes terhes vagyok, uh szerint 6 hetes 4 napos. Szabályos petezsákom 16mm. Embrió nem látható. Nagyon félek hogy üresen marad :( Lehet ebből még baba?2012. aug. 22. 04:42
1/18 anonim válasza:
Én nem tudom mire én is megyek a dokihoz pont 6 hetes és 4 napos leszek de nem is gondoltam hogy ilyenkor még ne lenne embrió??!!Nem tudom hogy ezek után vagyis ennyi idő után még lehet-e?!Bocsi hogy nem adok érdemleges választ,de én sem tudom:(amúgy hüvelyi uh-on voltál,mert én arra megyek talán ilyenkor az mutat a legtöbbet.
2/18 A kérdező kommentje:
azon is üres volt a petezsák :(
2012. aug. 22. 07:02
3/18 anonim válasza:
Előző vagyok találtam ilyen hozzászólásokat is:szóval tényleg a remény hal meg utoljára,én szurkolok !!!! "Barátnőmnek tavaly 7 hetesen 3 különböző orvos se találta az embriót a petezsákban. A 4. megtalálta, 10 mm-es volt, tökéletes méretű és dobogott a szíve. Ma már két hónapos kisfiú."
4/18 A kérdező kommentje:
bár hüvelyin nem orvos vizsgált csak egy vizsgáló nő aki nagyon trehány
2012. aug. 22. 07:04
5/18 anonim válasza:
Na látod???Lehet van még remény menj el mihamarabb egy magándokihoz aki csinálna neked hüvelyi uh.-ot,mármint engem ez nyugtatna meg.
7/18 A kérdező kommentje:
pénteken megyek, majd kiderül mi lesz. állandóan sírok azóta :( tudod ez a nő már azzal kezdte a terhességemet hogy méhen kívüli terhes vagyok, pénteken voltam a dromnál semmi rosszat nem mondott pedig hasi uhon megnézett annyit mondott tökéletes. Ezt meg tegnap kaptam meg ez a választ, félek...
2012. aug. 22. 07:10
8/18 anonim válasza:
De hogy jársz kettőhöz?Én csak a dokimhoz járok magánra így nincsenek ilyen bunkó emberek mint ez a nő akik a trehány munkájuk miatt lehet jól bestreszelik a kismamát:(
9/18 A kérdező kommentje:
mert ahol albérletbe lakunk ott kezdtem el járni uhra így vissza kellett mennem hozzá, de már nagyon bánom. A drom 2 hét múlva rendelt vissza, de hogy ez történt pénteken visszamegyek hozzá.
2012. aug. 22. 07:15
10/18 A kérdező kommentje:
már tegnap kiakarta belőlem kapartatni, úgy otthagytam mint csapot papot soha többé látni se akarom!
2012. aug. 22. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!