31 hetesen mennyit hiztatok? Ebböl hány kiló a baba és a "tartozékai"?
Figyelt kérdés
Én eddig 8 kilo plusznál tartok,hétvégén töltöm a 32. Hetet! Szerintetek még hány kilo pluszra számitsak? Egyébként nem látszik az a plusz,nem is értem holvan..2012. márc. 26. 16:54
1/5 anonim válasza:
31 hetes leszek csüt-ön és +8kg-nál tartok, remélem már nem jön fel olyan sok... :-)
2/5 anonim válasza:
33. hétben 8 kilót híztam. A baba ilyenkor kb 1700-2000 gramm, de nő a keringő vér mennyisége, ott a magzatvíz és a lepény, plusz valamennyi visszatartott víz, azt gondolom, hogy ez kb. összesen 3-4-5 kg? Nem tudom, én is a régi felsőimet hordom, a farmerek is rám jönnek, csak a pocakomnál nem kényelmes. :)
Sok boldogságot! :))
3/5 anonim válasza:
31 hetesen eddig +11kg nal tartok!Remelem mar nem jon fell sok!
4/5 anonim válasza:
34 hetesen 9 kg :) Azt mondta a védőnő, hogy most jön még csak a java XD ami esetemben még kb 4-5 kg-ot jelent szerinte...de ez állítólag alkatfüggő... ki tudja? lehet mire vége, olyan leszek mint egy igazi bálna :D de engem ez sem érdekel :D engem a baba érdekel a leginkább, a párom meg majd vagy megszokja, vagy megy máshoz XD de én nem stresszelem magam azon, hogy hány kg...felesleges...nagy része úgyis eltűnik a babával együtt :) Kitartás! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Én már azóta megszültem,3,5hónapos a babám.
Igazából nem maradtt rajtam semmi sem,+10kilóval mentem szülni,most 2kilóval könnyebb vagyok mint a terhességem elött!
2012. aug. 22. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!