28 hetes vagyok. Eddig a védőnőm még a baba szívhangját sem halgatta meg. Nektek is ilyen a védőnőtök? Kiló és vérnyomásmérés van csak mindig. Magyarul le sem szar.
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 10:48
1/15 anonim válasza:
Szia!Nekem 20 hetes nézett először szívhangot!Nekem nagyon normális a védőnőm!22 hetes kismama
2/15 anonim válasza:
Nekem 30 hetesen nézett előszőr szívhangot.
3/15 anonim válasza:
Nekem sem hallgatta meg egyszer sem, mondjuk én nem is tudtam, hogy más meg szokta hallgatni. A terhesgondozáson úgyis mindent megnéznek. A védőnőnél csak mérlegre kellett állnom, csekkolta, hogy dagad-e a lában, elküldött pisilni, meg tanácsokat adott. Ja, meg persze vérnyomást mért. Ezt nem úgy érzékeltem, hogy le sem vagyok szarva.
4/15 anonim válasza:
Az enyém se hallgatott szívhangot, csupán 1 alkalommal. Engem nem zavart, mert azok a szívhanghallgatók egy szóval csapnivalók. Megmért, vérnyomást mért, beírta a kiskönyvbe a leletek adatait. Ennyi. Mivel az orvosom szerint is minden rendben volt, engem nem zavart, hogy a védőnő nem játssza el az orvost és okoskodik....
5/15 anonim válasza:
27 hetes vagyok egyszer se nézett még.de még csak fel se hozzta hogy majd fog.vizelet kilo vérnyomás meg a sok felesleges bla bla ilyen olyan kenyeret egyek meg főzelékeket .....
6/15 anonim válasza:
Nekem eddig egyszer nézett szívhangot, 26 hetesen, azóta nem voltam még nála, de mivel a doki is mindig megnézi nem aggódom!és soha nem éreztem emiatt leszarva magam, nekem súlyt sem mér, csak megkérdezi, hogy híztam-e, egyedül vérnyomást mér meg a leletek adatait írja be.
29 hetes km
7/15 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló érzéseim vannak a védőnőmmel kapcsolatban! 27 hetesen voltam utoljára nála. Kedves,aranyos,de CSAK a vérnyomásomat méri meg,mást nem vizsgál! Kiló is csak bemondásra. A szívhang hallgatást én is várom mindig,de semmi. Meg ugye beírja a leletek eredményét. Tanácsokat is csak akkor ad,ha én kérdezgetem.
8/15 A kérdező kommentje:
Mit lovagoltok a "le sem szar" kifelyezésen.
2010. febr. 23. 12:22
9/15 anonim válasza:
szia.nekem 20 hetesen nézte először,azóta is nézi minden alkalommal.meg vérnyomást mér,meg súlyt,meg vizeletet néz minden alkalommal.
10/15 anonim válasza:
A védőnőm aranyos, de agybajt kapok tőle. :) A szívhangot 14. héttől hallgatja, múltkor nagyon durván csinálta, 2 napig fájt a helye utána, mert nem pont a baba fölött volt és meg akarta keresni...
A másik ami miatt kiakadok, hogy megkérdőjelezi az orvost. A doki szerint jó az AFP, szerinte alacsony, a doki szerint jó a terheléses cukor, szerinte magas... Meg nem jó helyen, nem jó irányba fekszik a baba, és ehhez hasonló nyavaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!