28 hetes vagyok. Eddig a védőnőm még a baba szívhangját sem halgatta meg. Nektek is ilyen a védőnőtök? Kiló és vérnyomásmérés van csak mindig. Magyarul le sem szar.
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 10:48
11/15 anonim válasza:
Szerintem a "le sem szar" kifeJezést összesen ketten írták. És az az igazság, hogy a le sem szarás tényleg nem itt kezdődik.
12/15 anonim válasza:
Nem, nekem rendes a védőnőm. De ha Téged ennyire zavar, akkor miért nem teszed neki szóvá?????
13/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettőnek mondom, nem kérek a megjegyzéseiből. Különben a kettő is két ember
2010. febr. 23. 15:32
14/15 Brigitta04 válasza:
Szia.sziasztok.
A védönö is ember,és mi kismamák is azok vagyunk!Biztosan van mindenkinek rosszabb-jobb napja,eltudom képzelni,hogy vannak nagyon "ostoba"kismamák is!
Én 26 hetes vagyok.nekem sem néztünk még szívhangot a védönömmel,de szerintem ha szóbakerülne biztosan megcsinálná.Hiányolni talán azért nem hiányolom mert az uh mindig megmutatták.Súly mérés,vérnyomás,vizelet minta,és a pocak mérés mindig van,beirja a leleteket a kiskönyvbe.És utána beszélgetni szoktunk,ez álltaláben egy olyan fél-háromnegyad óra mindennel együtt!
Hehogy félreérts lehet egy kicsit neked is "kedvesebbnek" kellene legyél.
15/15 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Tudom, már nem mostani a kérdés, de én nem megjegyzést fűztem, csak annyit írtam, miért nem teszed szóvá a védőnőnek, ha egyszer kifogásolod? Lehet, hogy nincs nekik kiadva ukászba, hogy meg KELL nézni a szívhangot. Nekem is nézték anno, de ha nem nézte volna se lett volna semmi problémám ezzel, maximum rákérdezek (ahogy az utolsó is írta) kedvesen, hogy nem lehetne szívhangot nézni? Lehet, hogy azonnal előveszi a kütyüt és megnézitek. De tudod, néma gyereknek... Meg a stílusod is érdekes. Lehet, hogy ezért le sem sz.... a védőnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!