Ebből mikor lesz baba?
Figyelt kérdés
2 napja mensi szerű görcseim vannak a derekam is fáj le akar szakadni.napközben hányingerem van és a baba is kevesebbet mozog.szerintetek hamarosan babázok?40+5 hkm2012. jún. 26. 14:36
1/5 anonim válasza:
Igen, ebből már bármikor lehet baba..:)
Könnyű szülést:)
2/5 anonim válasza:
Jön egy front és már mehetsz is szülni! De jó neked! Könnyű szülést! És boldog babázást,nemsokára követlek! :)
38h km
3/5 anonim válasza:
Ugyan így vagyok 2 napja és semmi változás....Frontok felőlünk jöhetnek-mehetnek....
Ma azt ajánlották, legyünk együtt apával....
39+3 hkm
4/5 anonim válasza:
Én is sok reményt fűztem a fronthoz, de természetesen még egyben vagyunk :D Mi szexeltünk tegnap férjemmel, ettem erőset, ittam málnalevél teát, homeopátiát is szedek,és most jöttem haza egy kiadós sétából...Semmi jele egyenlőre, hogy indulni szeretne a baba! Egyébként nekem már kb 10 napja erős mensi görcseim vannak, és nekem is nagyon fáj a derekam..kitartás csajok! 40+2 hkm
5/5 anonim válasza:
Akkor mihamarabbi és könnyű szülést Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!