Ilyen haterrel es tortenettel ti csinalnatok abortuszt? Annak fejeben, hogy te megtartanad a babat? (Nem itelkezest kerek hanem tanacsot! )
20eves lany vagyok,kozepsulimbol meg hatra van egy evem.Baratommal lassan 7honapja vagyunk egyutt,egyeb okok miatt mar 4honapja egyutt lakunk a szuleinel.Jelenleg 10hetes terhes vagyok,habar ez feltehetoleg nem pontos info,mert reg nem voltam orvosnal.
Kb 5-6hete derult ki h terhes vagyok,en elso gondolattol kezdve megakarom tartani a babat,vilag eletemben abortusz ellenes vagyok.De sajnos a baratom,edesanyam,baratom szulei,novere es parja elso reakcioja az volt,hogy nem maradhat meg a baba!!!Anyum.ezt 7gyerek utan mondja,baratom tesoja is tul van mar egy szuleseen.
Kezdetben nagyon sokat vitaztunk ezen baratommal,mert o egyaltalan nem akartam.felt,hogy az anyagiak miatt ez lehetetlen,meg neki az anyujanak kell segitenie anyagilag...
Majd eltelt egy kis ido es fkrdult a kocka,baratom megakarta tartani a babat,alberletet neztunk,nezett nekem vitamint,utana jartunk.dolgoknak..Majd en elutahtam par napra,es a csaladja telebeszelte a fejet h neki meg elnie kell,hogy o ehhez fiatal ott vannak az adossagai.stb S mar nem akarja a babat,(( Azt mondja a szive szakad meg,es szeretne ot de.most meg nem lehet;((
Edesanyumnak amikor wlmondtam o rogton azt kerdezte h most mi lesz,s oda lyukadtunk ki h nem akarja h megtartsam..Milesz az eletemmel..stb Sokat vacialtam azon h mi legyen hol azt mondtam anyumnak h marad hol hogy nem,szinte naponta vltozott..S ezen osszebalheztunl.s kozolte velem,hogy ot nem erdekli a baba,semmi.koze nincs hozza,semmi felelossege,es ha beteg a gyerek vagy barmi ot nem erdekli hagyjam.beken...O mar teljesen depis ettol az egesztol
Azota max az abortuazrol kepes beszelni arrol h en mit erzek soha!!!
Minden csaladtagom azt akarja ne tartsam meg..s annyira ezt mondogattak h keddre van idopontom beszelgetesrw;((( De annyira rossz,mert en akarom ot megtartanam...de swnki sincs melettem es ugy erzem egyedul maradtunk a babammal;(
Felek h mi lesz abortusz utan,valaha megbocsajtom-e magamnak;((( S hogy fogok a "csaladomhoz"viszonyulni;(
Hianyozno fognak a rosszulletek,a pcakom ami mar latszik;(((
45-dik hozzászóló vagyok. Akkor most hogy döntöttél? Elindítod a folyamatot? Beszéltél pároddal?
Kívánom, hogy rendeződjön az életetek.
szia!
Azt hiszem tudnék kicsit segiteni. Itt elersz: ellenrieder.orsolya@gmail.com
Orsi
Nah akkor kezdenem ki hogyan reagalt
a dolgokra!:)
Anyukam es csaladcedelmia:Felhivtam
telefonin amikor eljottem a
csaladvedelmistol,mert elment hozza
beszelgetni,mert egy jofej
nocike.Mutattam neki a friss papurt
miszerint mar 11hetes vagyok!
Velemenye szerint vagy megcainaljak
vagy nem mivel eleg nagy a tergesseg
mar.Ezek utan felhivtam anyumat
mindtam neki h mi a helyzet erre kozli
velem,hogy direkt huztam el az idot h
mar ne lehessen elvetetni?!:O Meg h
most akk mit csinalok es ramnyomta a
telefont... Azota nemis beszeltem vele..
Baratom: Amikor felhivtam elsonek
telefonon neki allt vem balhezni...h
akkor kelett volna elvetetni mikor o
mondta az elejen..Sot ossze se kelett
vna hozni......Kesobb megint felhivtam
es meseltem neki az uhrol,hogy
elfordult,arabb "kuszott" a meresek
alol..Meseltem neki h megvan mindene
egyenlore egeszseges a babocaa:$ Es h
nagyon jok a meretei.Ekkor megkert h
tegyuk le a telot,mert elsirja
magat..Aztan amikor talakoztunk
hazafele meg mergelodos volt picut de
elolvasta o is a papirt meg minden..
Aztan amikor hazaertunk kerdezten
tole h azert megprobaljam meg
elintezni a mutetet..s azt mondta h
ne,mert 1 kockazatos mar ekkora
korban meg o mar egy emberi leny
meg minden es igy mar nem!!
Ejszaka hozzam bujt,megfigta a hasam
mint regen,megsimizte,reggel mielott
dolgozni ment megpuszilgatta a hasam
simii meg mindeen:$$ Szival total ugy
viselkedett mint korabban amikor
akarta!! Es a legvuccesebb ezer eve
nem hanytam..erre maa mondta a
pocimnak h csesszen ki velem ma:Erre
ra fel orara nem hanytam:D:D:D
Anyosom:O azt mindta h mar ne is
probaljam elvetetni...ha mar igy lett
akk lett..S o alapbol nem elenne beszelt
hanem h mikent mibol figjuk
felnevelni. Aztan mondtam neki h
remelem h fiu..erre o mondta h
kislanyt szeretnee:)
Most igy neznek ki a dolgok.Parom
jovoheti uhra jonni akar velem,mert
meg sosem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!