Ezt hogy csinálnátok?
Honnan mentek?
Mi is akkor megyünk, Pestről, csak én már 35 hetes leszek - én nem viszem magammal, mert ha bármi gond van, visszajövünk Pestre.
Úgyhogy szerintem nem kell, de ha téged megnyugtat, hogy veled van, és be is fér, akkor tedd el.
Én vinném a helyedben, mert lehet, hogy nem lesz időd hazamenni. Mondjuk én kétfelé csomagoltam a kórházit: 1 csomag a szülőszobára és egy a gyerekágyra, így az első nem olyan nagy pakk. Az összes papírodat vidd magaddal legalább.
36 hetes kismama
Vidd csak azt a csomagot,ami a szülőszobára kell.A többiért lesz idő hazamenni valakinek,ha beindulna a szülés.Szerintem nem kell a gyerekágyas cuccot vinned,később kell azt majd.Csak legyen otthon elkészítve,ha mégis kéne,csak fel kelljen kapni annak,aki hazaugrik.
26hkm
Mindenképp vidd! Barátnőmnek volt olyan pechje, hogy nem vitte el, és baj volt.
Éppen indultak haza nyaralásból, amikor a városjelző táblánál elfojt a magzatvíz, és vissza kellet menni. Csak az volt a baj, hogy a kórház a város másik végén volt. Férje felhívta a kórházat, hogy indulnak. Utasították őket, hogy a parkolóban álljanak meg, és onnan beviszik.
De barátnőm bepánikolt, és mire a kórházhoz értek, már kint volt a pici feje. Az autóban született meg a baba, és onnan kellet hazamenni a kelengyékért.
Úgyhogy mindenképpen vidd magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!