Tanacstalansag. Hany hetes terhes lehetek?! Abortuszt meg meg lehet csinalni?!
GRATULÁLOK!!!
Szerintem nagyon jó anyuka leszel ;)
Kb két hét és már érezni fogod, ahogy mozog:-) Ilyen kis lepkeszárnyröpdösés vagy buborékozás a hasadban:-)
Akkor ezek szerint már tuti, hogy megtartod?
Nah akkor kezdenem ki hogyan reagalt a dolgokra!:)
Anyukam es csaladcedelmia:Felhivtam telefonin amikor eljottem a csaladvedelmistol,mert elment hozza beszelgetni,mert egy jofej nocike.Mutattam neki a friss papurt miszerint mar 11hetes vagyok!Velemenye szerint vagy megcainaljak vagy nem mivel eleg nagy a tergesseg mar.Ezek utan felhivtam anyumat mindtam neki h mi a helyzet erre kozli velem,hogy direkt huztam el az idot h mar ne lehessen elvetetni?!:O Meg h most akk mit csinalok es ramnyomta a telefont... Azota nemis beszeltem vele..
Baratom: Amikor felhivtam elsonek telefonon neki allt vem balhezni...h akkor kelett volna elvetetni mikor o mondta az elejen..Sot ossze se kelett vna hozni......Kesobb megint felhivtam es meseltem neki az uhrol,hogy elfordult,arabb "kuszott" a meresek alol..Meseltem neki h megvan mindene egyenlore egeszseges a babocaa:$ Es h nagyon jok a meretei.Ekkor megkert h tegyuk le a telot,mert elsirja magat..Aztan amikor talakoztunk hazafele meg mergelodos volt picut de elolvasta o is a papirt meg minden.. Aztan amikor hazaertunk kerdezten tole h azert megprobaljam meg elintezni a mutetet..s azt mondta h ne,mert 1 kockazatos mar ekkora korban meg o mar egy emberi leny meg minden es igy mar nem!!
Ejszaka hozzam bujt,megfigta a hasam mint regen,megsimizte,reggel mielott dolgozni ment megpuszilgatta a hasam simii meg mindeen:$$ Szival total ugy viselkedett mint korabban amikor akarta!! Es a legvuccesebb ezer eve nem hanytam..erre maa mondta a pocimnak h csesszen ki velem ma:Erre ra fel orara nem hanytam:D:D:D
Anyosom:O azt mindta h mar ne is probaljam elvetetni...ha mar igy lett akk lett..S o alapbol nem elenne beszelt hanem h mikent mibol figjuk felnevelni. Aztan mondtam neki h remelem h fiu..erre o mondta h kislanyt szeretnee:)
Most igy neznek ki a dolgok.Parom jovoheti uhra jonni akar velem,mert meg sosem volt!
nagyon örülök, hogy rendeződtek a dolgok!
jó volt olvasni hogy párod hogy reagált :) -nem a kiborulásra gondolok az első telefonnál-
Es meg erezni h ilyen volt,milyen jo erzes:$ Azt is felvetettem neki h ha ugy gondja orokbe is adhatnank.De ezt hatarozottan kizarta ugyanis: "Ha mar lett egy gyerekem akkor nehogy mar ne lehessen az enyem!"Ne mas nevelje fel"
Szoval akarja ot csak fel nagyon!
Nagyon örülök nektek! Látod, fél még, de azért a babavárás alatt ő is alakul majd, próbál felkészülni az apaságra, és majd megérik rá. Szerintem, ha benne van, menjen be a szülésre, mert az sokat szokott segíteni az apukáknak ,hogy megtapasztalják, hogy apák lettek.
Anyósod legalább segítőkész, anyukád meg csak megenyhül egy idő után. Ha látja, hogy normálisan éltek, nevelitek a picit.
Boldog babavárást, szép életet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!