Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanacstalansag. Hany hetes...

Csajszibarackk kérdése:

Tanacstalansag. Hany hetes terhes lehetek?! Abortuszt meg meg lehet csinalni?!

Figyelt kérdés
Tanacstalansag miatt kerdeznek,mert rengeteg megvalaszolatlan kerdes van bennem.Elvileg ma vagyok 10 hetes terhes orvos megallapitasa szerint,viszont utolso mensim majus 24.-en volt.Most akk hany hetes a babam?!Ez azert lenyeges,mert abortuszra mennek s felmerult bennem a dolog h gyakorlatban akk mar most 12hetes terhes vagyok viszont papiron csak 10.es abortusz elotti fo vizsgalaton ez szerintem kiderulhet a babica merete miatt.A masik dolog hogy ha az apa nem tesz nyilatkozatot arrol h ove a baba szuleteskor,akkor mindenkeppen kell apasagit fizetnie,s olyat nem lehet a papirt irunk arrol h ne kweljen fizetnie?!

2012. aug. 18. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
Juhhu juhhuu!!! :) Gratulálok kismama! :) Látod, meglátod ficánkolni, és máris érzed, mi a jó döntés.. :) Ha kell valami segítség, szólj! (én irtam priviben is :) )
2012. aug. 21. 14:47
 62/69 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK!!!

Szerintem nagyon jó anyuka leszel ;)

2012. aug. 21. 14:54
 63/69 anonim ***** válasza:

Kb két hét és már érezni fogod, ahogy mozog:-) Ilyen kis lepkeszárnyröpdösés vagy buborékozás a hasadban:-)

Akkor ezek szerint már tuti, hogy megtartod?

2012. aug. 21. 19:12
 64/69 A kérdező kommentje:

Nah akkor kezdenem ki hogyan reagalt a dolgokra!:)

Anyukam es csaladcedelmia:Felhivtam telefonin amikor eljottem a csaladvedelmistol,mert elment hozza beszelgetni,mert egy jofej nocike.Mutattam neki a friss papurt miszerint mar 11hetes vagyok!Velemenye szerint vagy megcainaljak vagy nem mivel eleg nagy a tergesseg mar.Ezek utan felhivtam anyumat mindtam neki h mi a helyzet erre kozli velem,hogy direkt huztam el az idot h mar ne lehessen elvetetni?!:O Meg h most akk mit csinalok es ramnyomta a telefont... Azota nemis beszeltem vele..

Baratom: Amikor felhivtam elsonek telefonon neki allt vem balhezni...h akkor kelett volna elvetetni mikor o mondta az elejen..Sot ossze se kelett vna hozni......Kesobb megint felhivtam es meseltem neki az uhrol,hogy elfordult,arabb "kuszott" a meresek alol..Meseltem neki h megvan mindene egyenlore egeszseges a babocaa:$ Es h nagyon jok a meretei.Ekkor megkert h tegyuk le a telot,mert elsirja magat..Aztan amikor talakoztunk hazafele meg mergelodos volt picut de elolvasta o is a papirt meg minden.. Aztan amikor hazaertunk kerdezten tole h azert megprobaljam meg elintezni a mutetet..s azt mondta h ne,mert 1 kockazatos mar ekkora korban meg o mar egy emberi leny meg minden es igy mar nem!!

Ejszaka hozzam bujt,megfigta a hasam mint regen,megsimizte,reggel mielott dolgozni ment megpuszilgatta a hasam simii meg mindeen:$$ Szival total ugy viselkedett mint korabban amikor akarta!! Es a legvuccesebb ezer eve nem hanytam..erre maa mondta a pocimnak h csesszen ki velem ma:Erre ra fel orara nem hanytam:D:D:D

Anyosom:O azt mindta h mar ne is probaljam elvetetni...ha mar igy lett akk lett..S o alapbol nem elenne beszelt hanem h mikent mibol figjuk felnevelni. Aztan mondtam neki h remelem h fiu..erre o mondta h kislanyt szeretnee:)

Most igy neznek ki a dolgok.Parom jovoheti uhra jonni akar velem,mert meg sosem volt!

2012. aug. 22. 09:52
 65/69 anonim ***** válasza:
Jól van,nagyon örülök!!!Látod,minden rendeződni látszik!Egészséges babavárást kívánok Neked és boldog terhességet!
2012. aug. 22. 10:14
 66/69 anonim ***** válasza:

nagyon örülök, hogy rendeződtek a dolgok!

jó volt olvasni hogy párod hogy reagált :) -nem a kiborulásra gondolok az első telefonnál-

2012. aug. 22. 10:38
 67/69 A kérdező kommentje:

Es meg erezni h ilyen volt,milyen jo erzes:$ Azt is felvetettem neki h ha ugy gondja orokbe is adhatnank.De ezt hatarozottan kizarta ugyanis: "Ha mar lett egy gyerekem akkor nehogy mar ne lehessen az enyem!"Ne mas nevelje fel"

Szoval akarja ot csak fel nagyon!

2012. aug. 22. 10:58
 68/69 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök nektek! Látod, fél még, de azért a babavárás alatt ő is alakul majd, próbál felkészülni az apaságra, és majd megérik rá. Szerintem, ha benne van, menjen be a szülésre, mert az sokat szokott segíteni az apukáknak ,hogy megtapasztalják, hogy apák lettek.

Anyósod legalább segítőkész, anyukád meg csak megenyhül egy idő után. Ha látja, hogy normálisan éltek, nevelitek a picit.

Boldog babavárást, szép életet kívánok!

2012. aug. 22. 16:18
 69/69 anonim válasza:
Mi ujsag veletek? Megoldodott minden Anyuddal?
2016. márc. 19. 23:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!