Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanacstalansag. Hany hetes...

Csajszibarackk kérdése:

Tanacstalansag. Hany hetes terhes lehetek?! Abortuszt meg meg lehet csinalni?!

Figyelt kérdés
Tanacstalansag miatt kerdeznek,mert rengeteg megvalaszolatlan kerdes van bennem.Elvileg ma vagyok 10 hetes terhes orvos megallapitasa szerint,viszont utolso mensim majus 24.-en volt.Most akk hany hetes a babam?!Ez azert lenyeges,mert abortuszra mennek s felmerult bennem a dolog h gyakorlatban akk mar most 12hetes terhes vagyok viszont papiron csak 10.es abortusz elotti fo vizsgalaton ez szerintem kiderulhet a babica merete miatt.A masik dolog hogy ha az apa nem tesz nyilatkozatot arrol h ove a baba szuleteskor,akkor mindenkeppen kell apasagit fizetnie,s olyat nem lehet a papirt irunk arrol h ne kweljen fizetnie?!

2012. aug. 18. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
75%

...grat anyukának, és ha belerokkansz testileg-lelkileg, majd ő is füllent, "nem is én mondtam".

Anyuka nem tudja, hogy MINDEN tettünknek következménye van. Ez törvény a létesült világban: ok-okozati törvény - nincs kivétel!

Rád bízta magát egy kis lélek- ez jelent valamit- nem hazudhatod le- az igazság mindig kiderül.

Kérdező, bátorságos és igaz legyél! Az a jó út mindig.

2012. aug. 20. 11:36
 42/69 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem akarod, akkor miért mész el a tanácsadára?? Miért mész el az abortuszra? Miért hazudsz?? Vagy ha már hazudni akarsz, de meg akarod tartani a babát, hazudd anyukádnak, hogy már késő...

Egyszerűen nem értelek, 20 éves vagy, nőj már fel végre!

2012. aug. 20. 12:24
 43/69 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszeru..Ha minden oldalrol csak a nyomast kapod h ne tartsd meg!!
2012. aug. 20. 13:40
 44/69 anonim ***** válasza:
100%
Nemigazan ertem az egyik valaszolo elmeletet, miszerint ha nincs mellette az abyja huuu meg haa de rossz. Biztos rossz, az en anyukam ket ev szenvedes utan halt meg rakban a 10. szulinapom elott. Mellettem aztan senki sincs, de nem is anyam nyakara szulok/szulnek. Az hogy rossz az anyagi helyzet nem jelenti azt hogy a babanak nem lehet jo elete szeretetben. Ne ugy szuljunk mar hogy varjuk, hogy majki segit.. ha anyam meg abortuszra akarna kenyszeritebi mikor en szeretnem a babat, tuti nem erdekelne a velemenye tovabb, hiszrn ez egy gyerek!!!! Nem valami targy amitmegunok visszaviszem ... orokre banni fogod. Inkabb anyukadnak hazudj hogy megvizsgalt az orvos, minthogy egy elet epuljon hazugsagra es fajdalomra... 22eves 15hkm
2012. aug. 20. 13:42
 45/69 anonim ***** válasza:

De megis ki eli a TE eletedet???? Az elet mindig ilyen, mindenji jobban tudja mi a jo meg a helyes, es ha eszerint elsz, SOHA n leszel boldog

Engem a paromrol akartak lebeszelni, de nem erdekelt, 5eve vagyunk egyutt, imadjuk egymast, babank lesz es mindenki aki ellene volt megszerette, sot... Az eletemet rontottak volna el, talan orokre... en orulok hogy kepes vagyok onallo dontesre, bolfogabb lennel ha megtanulnad :)

2012. aug. 20. 14:00
 46/69 anonim ***** válasza:
43-ra csak annyi, hogy olvasd el még egyszer 36-37-et. Most kell csak kitartanod, utána könnyebb lesz. Egy-két nap, hogy akkor nem mész el a tanácsadásra meg az abortuszra, és utána már békén hagynak. Illetve békébben hagynak. Ne félj!
2012. aug. 20. 14:45
 47/69 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdésedre visszatérve, a klasszikus számítás szerint (átlag 28 napos ciklusok), már betöltötted a 12. hetet, a 13. hét közepén vagy, ugyanis a menstruáció első napjától számítják a terhességet (számolj csak utána). 5 hetet a 8. hét közepén voltál, amikor még igen kicsi a baba, tehát nem igazán tudják megállapítani a korát. Ha kihordod a magzatot, mostanában kell elmenned a genetikai szűrésre, nem tudom, ilyenkor végezhető-e még abortusz. Látom a nehéz helyzeted, kívánok sok-sok erőt és kövesd a belső vágyadat!
2012. aug. 20. 21:59
 48/69 A kérdező kommentje:
Naaah fogtam magam,s amielott elmennek az 12es idopontomra eljottem nogyogyaszhoz,s ha azt mondja kifutottam az idobol illetve necces akkor marad a baba es kesz!Amugy sem lehetne mut tenni,de igy egy rosst szava nem lehet hozzam egyik csaladnak sem.!Ha meg nem,akkor..de erre most nem gondolok!Ugy lesz ahogy isten akarja!!
2012. aug. 21. 08:32
 49/69 anonim ***** válasza:
Irj, hogy mit mondott a doki!
2012. aug. 21. 08:35
 50/69 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen irook!Habar a szivem majd kiugrik a helyerool:/
2012. aug. 21. 08:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!