Tanacstalansag. Hany hetes terhes lehetek?! Abortuszt meg meg lehet csinalni?!
Ha esélyes, hogy a 12-n túl vagy, illetve akörül vagy, és elveteted, már sokkal nagyobb a műtéti kockázat, mint korábban 6-8 hét körül. Ebbe belegondoltál? Hogy esetleg ezután SOHA nem lehet gyereked? Hogy nem élheted át, hogy milyen a te véredet fogni, szoptatni, az icipici szemébe nézni, mert Te vagy neki a minden?? Anyának lenni a legnagyobb ajándék a világon!
Az abortusz rutinműtét, de a 12. hét körül bizony még ma is előfordul a meddőségi szövődmény...
2 gyerek anyukája
11 hetesnek mondtak!Nyaki nem
tudom milyet meg nem tudtak
megmerni azt mondtak 1het mulva..De
elegge fuuj volt a doki..Am a papuron
csak ennyi van: CRL: 45mm BPD:15mm
Ezek mit takarnak?!
A baba ülőmagassága a CRL és a BPD pedig a baba fejkörfogata:)
Gondolom láttad az uh-n,hogy már rendes baba alakja van:)
egészséges a baba!
gondolom, akkor már biztos, hogy megtartod.
(én nem írtam eddig neked, de titkon bíztam benne, hogy kifutsz az időből) :)
nagyszülők meg meg fognak enyhülni. az én édesanyám nem örült a terhességemnek, mikor mondtam neki, mert nincs munkahelyem, csak alkalmi munkák, ami ugye nem bejelentett.
azóta viszont alig pár hét telt el és már a baba cuccokat nézegeti, azt mondogatja, hogy hogyan fogja becézni...
megyek majd 4D- uh-ra és oda is szeretne jönni velünk. szóval nagyon megváltozott a hozzáállása :)
remélem a te esetedben is pozitív lesz majd a hozzáállás :)
gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!