Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanacstalansag. Hany hetes...

Csajszibarackk kérdése:

Tanacstalansag. Hany hetes terhes lehetek?! Abortuszt meg meg lehet csinalni?!

Figyelt kérdés
Tanacstalansag miatt kerdeznek,mert rengeteg megvalaszolatlan kerdes van bennem.Elvileg ma vagyok 10 hetes terhes orvos megallapitasa szerint,viszont utolso mensim majus 24.-en volt.Most akk hany hetes a babam?!Ez azert lenyeges,mert abortuszra mennek s felmerult bennem a dolog h gyakorlatban akk mar most 12hetes terhes vagyok viszont papiron csak 10.es abortusz elotti fo vizsgalaton ez szerintem kiderulhet a babica merete miatt.A masik dolog hogy ha az apa nem tesz nyilatkozatot arrol h ove a baba szuleteskor,akkor mindenkeppen kell apasagit fizetnie,s olyat nem lehet a papirt irunk arrol h ne kweljen fizetnie?!

2012. aug. 18. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Remélem kicsusztal az idobol, es akkor mindenki bekaphatja. persze akkor meg majd azt hallgathatod egy ideig, hogy addig huztad, halasztottad..... de legalabb lesz egy gyonyoru babad, es fennmarad a lehetoseg, hogy a nagyszulok megenyhulnek idovel, ha mast nem, akkor amikor eloszor megpillantjak a kicsit. sok szerencset neked! mindenkeppen irj!
2012. aug. 21. 10:31
 52/69 anonim ***** válasza:

Ha esélyes, hogy a 12-n túl vagy, illetve akörül vagy, és elveteted, már sokkal nagyobb a műtéti kockázat, mint korábban 6-8 hét körül. Ebbe belegondoltál? Hogy esetleg ezután SOHA nem lehet gyereked? Hogy nem élheted át, hogy milyen a te véredet fogni, szoptatni, az icipici szemébe nézni, mert Te vagy neki a minden?? Anyának lenni a legnagyobb ajándék a világon!

Az abortusz rutinműtét, de a 12. hét körül bizony még ma is előfordul a meddőségi szövődmény...

2 gyerek anyukája

2012. aug. 21. 11:38
 53/69 A kérdező kommentje:

11 hetesnek mondtak!Nyaki nem

tudom milyet meg nem tudtak

megmerni azt mondtak 1het mulva..De

elegge fuuj volt a doki..Am a papuron

csak ennyi van: CRL: 45mm BPD:15mm

Ezek mit takarnak?!

2012. aug. 21. 13:01
 54/69 anonim ***** válasza:

A baba ülőmagassága a CRL és a BPD pedig a baba fejkörfogata:)

Gondolom láttad az uh-n,hogy már rendes baba alakja van:)

2012. aug. 21. 13:08
 55/69 A kérdező kommentje:
De ugye nem kicsi 11.hethwt kepest?! Meg azt urtak meg a papirra,hogy zart hasfal es mellkas,epnek imponalo testkonturok.Kp gyomor es hugyholyagtelodes abrazolodik.Es az elvegzett vizsgalat szerint durva anazomia elteres nem abrazolodik.Szoval egeszseges a baba?!
2012. aug. 21. 13:17
 56/69 anonim ***** válasza:
Az, 11. hétnek megfelelő normál állapot - de a másik kérdésedhez betettem neked a komplett táblázatot...
2012. aug. 21. 13:27
 57/69 anonim ***** válasza:

egészséges a baba!

gondolom, akkor már biztos, hogy megtartod.

(én nem írtam eddig neked, de titkon bíztam benne, hogy kifutsz az időből) :)

nagyszülők meg meg fognak enyhülni. az én édesanyám nem örült a terhességemnek, mikor mondtam neki, mert nincs munkahelyem, csak alkalmi munkák, ami ugye nem bejelentett.

azóta viszont alig pár hét telt el és már a baba cuccokat nézegeti, azt mondogatja, hogy hogyan fogja becézni...

megyek majd 4D- uh-ra és oda is szeretne jönni velünk. szóval nagyon megváltozott a hozzáállása :)

remélem a te esetedben is pozitív lesz majd a hozzáállás :)

gratulálok!!

2012. aug. 21. 13:55
 58/69 anonim ***** válasza:
De örülök! Milyen nagy babád van :)
2012. aug. 21. 14:22
 59/69 A kérdező kommentje:
Ilyen tablazat szerint tokeletes a 11hethez sot +1 napor irnak ra:D Anyum kiborult...baratomat meg nem tudom,az en szivem meg nyugodt:) Olyan edes volt ma az uh-n es eskuszom forgolodott ossze vissza,es a vegtagjait es lattam es a pici fejet is:$$$ De meg kiderulthet h vmi fejlodesi gondjai vannak abbol a nyaki akarmibol?!:O:(
2012. aug. 21. 14:29
 60/69 anonim ***** válasza:
Nyaki redőt mindig néznek. Az Down kórra utalhat. De ne aggódj nem lesz semmi gond.
2012. aug. 21. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!