Van köztetek 13 hét körüli kismama? Hogy vagytok? Volt
már babamozgás? Pocak van e már? Minden nap szedtek
terhes vitamint?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 10:23
1/9 anonim válasza:
Én holnap leszek 15hetes. Jól vagyunk lekopogom. Visszatért az energiám, fel vagyok turbózva :D
A babát még nem érzem sajnos, de minden nap várom türelmesen, bár 1.baba, szóval "van idő".
Te hogy vagy? Hány hetes a baba?
2012. aug. 16. 10:59
2/9 anonim válasza:
Ja, kihagytam, pocakom van már elég "szép" nagy, vitamint pedig a 13.héttől már csak 2naponta szedek.
1.voltam.
2012. aug. 16. 11:00
3/9 A kérdező kommentje:
13 hetes 2 napos vagyok pocak mint egy jolakott ovodás de van, babamocorgás nincs sajna
hányni akkor hányok ha bevezsem a Gravidát
szédelgek eröm alig van
Kávét és a kolbász szagtol hányingerem van
hála az égnek mostmár nem vagyok aluszékony
holnap megyek tarkóredő mérésre remélem mindne oké lesz
2012. aug. 16. 11:05
4/9 anonim válasza:
szia! 12 heteske vagyok. nekem masodik babam. mult heten korhazban fekudtem mert verezgettem, nagyon lenn van a mehlepeny, ezert. a babam teljesen jol van, meg integetett is a kis kezecskejevel, mozgolodott. tegnaptol nem verzek. szedek vitamint mert nem igazan tudtam enni es igy is sovany vagyok. mozgast meg nem erzek, de raerunk:) pocakom sem igen latszik,de erzem hogy van. ha oldalra fordulok akkor erzhetem hogy megvaltozott valami, ezen kivul a szuk farmerek sem kenyelmesek sem az olyan gumis nadragok amik pont a hasam kozepeig ernenek. mikorra vagy kiirva? en februar 28ra. remelem atesik marcius 1re, olyan szep lenne:)) te vasaroltal mar valamit? milyen nemure vagysz? nekunk egy 2 eves kislanyunk van, neha fiut szeretnenk, neha lanyt, de nagyon kivancsiak vagyunk!
2012. aug. 16. 11:06
5/9 anonim válasza:
Én vasárnap leszek 13 hetes,babamozgást mintha már éreztem volna,de nem az első baba,már van 2 kisfiú és egy kislány,voltunk ultrahangon hétfőn és még azt is mondták,hogy nagyon úgy néz ki,hogy van valami a kicsi lábai között :),eléggé kivehető,úgyhogy nagy valószinűséggel bővítjük a férfiak táborát,amúgy nekem egy hete elmúlt minden rosszúllét,bár a tusfürdőt,dezodort stb. még mindig nem bírom,a pocak nem olyan nagy,de majdcsak megnő! :) Jó egészséget nektek!
2012. aug. 16. 11:35
6/9 A kérdező kommentje:
detto február legvége március eleje elviekben február 28
2012. aug. 16. 11:48
7/9 anonim válasza:
Szia,, holnap leszek 15 hetes :) Ikereket várok, van már egy 4 éves kisfiam. Én a babákat 1 hete érzem, de az első várandósságom alatt "csak" a 17. hétben éreztem. Pocakom elég nagy van, úgy látom, kb. 1 hónappal vagyok előrébb pocakméretben, mint az első kisfiamnál, de nekem nála is nagy volt, pedig vékony testalkatú vagyok. Vitamint 12. hétig szedtem, most egy vitaminlekvárt szedek naponta. Most szaladgálok magnéziumért, mert az egy kicsit alacsonyabb lett a véreredményem szerint. Boldog babavárást !
2012. aug. 16. 12:26
8/9 anonim válasza:
Szia!Ma vagyok 14hét2napos,február 12.re vagyok kiírva.Második baba,van már egy 2 éves tündéri lánykám.A neme mindegy,csak ne legyen semmi gond.Elég aggódós vagyok.Pocakom még nincs,csak estére puffadok fel egy kicsit.Az elején sokat émelyegtem,de ez már elmúlt. Elevitet szedek minden nap és húzósabb napokon magnéziumot.
Magzatmozgást még nem éreztem.
2012. aug. 16. 13:43
9/9 tkata81 válasza:
Sziasztok!
Én ma vagyok 11 hetes, 4 napos :)
Több mint egy hete itthon fekszem, mert begörcsöltem, és mivel 3 nap után sem múlt el, az orvosom biztonsági fekvést rendelt a 14. hét végéig. Valószínű azért is ilyen óvatos mert inszemes baba, nehezen sikerült.
De jól vagyunk már, nem görcsölök. Tegnap volt UH, nagyon mozgott, integetett ezerrel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!