Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ihatok Aloe Vera Teát (FLP-s)...

Ihatok Aloe Vera Teát (FLP-s) terhesség alatt? 23 hetes kismama

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

üdv. 35hkm

2012. aug. 15. 08:55
 2/5 tkata81 ***** válasza:
Én több helyen is azt olvastam nem ajánlott. és a gyógyszerész ismerős is azt mondta, így én abba hagytam az aloe gel ivást a 7. héten.
2012. aug. 17. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:

na megcáfolnám az előttem szólókat.

sokan nincsenek tisztába az FLP-s termékekkel.

Igen,ihatsz FLP-s teát,viszont kevesebbet mint alapjáraton.Mondjuk napi max 1-1,5 L.

Az aloe levelében valóban van olyan anyag,ami komoly hasmenést okoz,ezáltal terhességben vetélést,de nem az FLP-s.A cég olyan eljárással dolgozik,ami ez a réteget konkrétan lenyesi a növényről igy nem kerül bele ezekbe a termékekbe.

Mivel a Forever ezt szabadalmaztatta igy bármelyik más cégnek ezt a növényi részt is fel kell használnia.Igy terjedt el az a tévhit,hogy az FLP-s termékek is hasonló hatást fejtenek ki,mint bármelyik mást cég aloe verás terméke.

És igen,kismama vagyok és termékfogyasztó.

2012. aug. 18. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ismét a bors meg a blikk szintű információk. Baromira hitelesek.

A tények az aloeról:

[link]

Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése.

Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg.

2012. aug. 21. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Több kismamát ismerek akik nagy adagban itták a gélt és semmi bajuk nem lett. Van aki már a babának is adja születés után.

Javasolt egy FLP-s szülész-nőgyógyásszal konzultálni, és nem baromságokat írkálni.

2012. aug. 21. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!