Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusra kiírt kismamik,...

Augusztusra kiírt kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Én 10-ére vagyok kiírva. Már egy hete fájdogálgat a hasam és derekam, le is ment a pocim már. Van egy kis előtejem,ha megnyomom a cicimet,kicsurran. A baba még sokat mozog,jól kinyomja magát, fejjel befordult már. Aludni még bírok,de már nyűgös vagyok, nehéz a pocakom. Ti hogy vagytok?

Üdv, 37+3 hkm.

#augusztusi-kismamák
2012. júl. 23. 15:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok Marcika Anyukája vagyok!

A kiírt napon 14-én lettem volna magzatvízen,de nem lehetett megcsinálni,mert teljesen zárt volt a méhszáj.Erre 15-én hajnalban hívni kellett a mentőt, 7:30kor burokrepesztés,és 12:15kor meg lett Marcell.Súlya:4000gr.Hossza:58cm. 18-án haza is engedtek minket,egy kicsit hasfájós de amúgy nagyon jó baba,szopizik csak nagyon félek hogy tuti van-e elég neki.Van amikor 1órahosszáig eszik,de most pl.csak fél óráig evett és már 6:30 óta alszik.Nem értem sokszor,olyan furcsa.Nektek van napirendetek?Állítólag mivel mi már betöltöttük a 2 hetet lenni kellene,de sztem nem nagyon van,mondjuk nem aggódom nekem úgyis csak az a dolgom,hogy gondját viseljem,akkor amikor éppen kell.Ha nem lenne elég tejem,akkor azt sztetek észreveszem?És ha ez este történne,mit adok neki?Most egy kicsit para van

2012. aug. 30. 09:49
 32/33 anonim ***** válasza:

Gratulálok Marcihoz:)

Ne parázz, ha a kicsi jókedvű, kiegyensúlyozott, hízik, és van elég pisis pelusa naponta, akkor tuti elég a tejed:)

A lányom már 1 hónapos múlt, de még mindig nem alakult ki teljesen a napirendje, 2 hetesen még korai:)

Nyugi, és hallgass az ösztöneidre! Jó babázást és sok boldogságot! (11-es válaszoló)

2012. aug. 30. 10:38
 33/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is megérkeztünk! Első válaszoló vagyok, 14.re kiírt. Hát Noel ráhúzott még 10 napot! Augusztus 24.én megszületett, burokrepesztéssel, oxi infúzióval. 3680 g és 57 centi. Reggel fél 8kor repesztettek, 11:26kor kint is volt! :) Szerencsére könnyű szülés volt, a vajúdás hosszabb volt, maga a szülés 5-6 fájás volt, kb negyed óra alatt kint volt. Jó kisfiú, éjszaka csak egyszer kel fel, sajnos a tejem még nem indult be, tápszeres pótlásra van szükség. De igyekszünk minden elkövetni hogy cicizzen!

Mindenkinek gratulálok a kicsijéhez! :) Sok boldogságot!

2012. aug. 31. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!