Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusra kiírt kismamik,...

Augusztusra kiírt kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Én 10-ére vagyok kiírva. Már egy hete fájdogálgat a hasam és derekam, le is ment a pocim már. Van egy kis előtejem,ha megnyomom a cicimet,kicsurran. A baba még sokat mozog,jól kinyomja magát, fejjel befordult már. Aludni még bírok,de már nyűgös vagyok, nehéz a pocakom. Ti hogy vagytok?

Üdv, 37+3 hkm.

#augusztusi-kismamák
2012. júl. 23. 15:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen :)!
2012. aug. 12. 19:21
 22/33 anonim ***** válasza:

Én a Marci Anyukája vagyok vagyis még csak leszek,elvileg holnap,de nem érzek semmit.Holnap reggel jelenésem van magzatvízvételen,és úgy tűnik nem úszom meg.Fáj?Ugye pár pillanat az egész?Nagyon jól érzi magát bent a Kisfiam,még nagyon sokat mocorog,de a hasam már ment lejjebb.

Gratulálok a Kislányodhoz!

40hkm

2012. aug. 13. 10:10
 23/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok, első válaszoló vagyok. Először is, nagyon gratulálok a kislányodhoz! Boldog babázást kívánok nektek és jó egészséget! :)

Én holnapra vagyok kiírva, most beszéltem a dokimmal reggel fél8ra vár, csinál NST-t és UH-t. Kíváncsi vagyok meddig húzza még a kisfiam. Már nagyon várjuk! :)

Könnyű szülést annak, aki még várja a kisbabáját! :)

2012. aug. 13. 11:31
 24/33 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a gratulációkat :)! Nektek meg kitartás, ti is hamarosan kezetekben tarthatjátok a babátokat! Kiírt időpontban még nekem sem volt semmi előjele, hogy ki akarna bújni a kislányom, de rá 3 napra meggondolta magát és megszületett :)!
2012. aug. 13. 12:38
 25/33 A kérdező kommentje:
Marcika anyukája! A magzatvíz nézés nem fáj,én meg se éreztem,tegnap nézték. Én is még egyben vagyok,minden nap járok nst-re,holnap is megyek. Mindenkinek kitartást és jó babázást! 40+3hkm.
2012. aug. 13. 16:55
 26/33 Adryenn21 válasza:

sziasztok!

Én 17-re vagyok kiírva, már mindenem fáj. A combközem,hasam, hátam, talpam...stb, stb. :-) Néha görcsölgetek meg keményedek, de egyébként még semmi egyéb :-( Jaaaj úgy szeretnék már túl lenni rajta!

Kitartást mindenkinek és könnyű szülést!

2012. aug. 14. 11:58
 27/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első válaszadó vagyok, aki 14.re volt kiírva. Jelentem még egyben vagyunk, holnap fektetnek be a kórházba. Totál semmi értelme mert csütörtöknél előbb nem fognak indítani. Szóval egy hetet biztosan bent leszek, ha a fiam nem jön magától. Ráadásul hétfőn van a párommal az évfordulónk, tölthetjük kórházban. :(

Kérlek szurkoljatok nekem! Mindenkinek könnyű szülést aki még nincs túl rajta, és jó babázást, aki már igen! :)

40+6 hkm

2012. aug. 18. 15:19
 28/33 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, kitartás:) Baba még nem maradt bent:) Könnyű szülést neked! 11-es válaszoló
2012. aug. 18. 15:21
 29/33 A kérdező kommentje:

Szia mindenkinek! Jelentem,megszületett a kisfiunk! 15-én indították burokrepesztéssel, 3 óra alatt meglett a baba. 3600g és 53 cm. 19-én hazajöttünk, szopizik, minden rendben van. Kitartást kívánok mindenkinek és jó babázást!!!

Üdv,most már 3fiús anyukaként!

2012. aug. 20. 14:58
 30/33 anonim ***** válasza:

Gratula kérdező:) Sok boldogságot:D

11-es:)

2012. aug. 20. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!