Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztusra kiírt kismamik,...

Augusztusra kiírt kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Én 10-ére vagyok kiírva. Már egy hete fájdogálgat a hasam és derekam, le is ment a pocim már. Van egy kis előtejem,ha megnyomom a cicimet,kicsurran. A baba még sokat mozog,jól kinyomja magát, fejjel befordult már. Aludni még bírok,de már nyűgös vagyok, nehéz a pocakom. Ti hogy vagytok?

Üdv, 37+3 hkm.

#augusztusi-kismamák
2012. júl. 23. 15:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Sziasztok én voltam 6-ra kiírva:) A kisasszony gyors volt, 27-én megszületett, 3090g-al és 52cm-el:) Könnyű és gyors szülés volt, mindenkinek ilyet kívánok! Sziasztok!
2012. júl. 31. 17:48
 12/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok a kisasszonyhoz! :) Remélem hamarosan én is sorra kerülök.

Első válaszadó voltam.

Többiek, ti "egyben" vagytok még? :)

2012. júl. 31. 17:53
 13/33 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok a babához! De irigyellek :)! Én vagyok az, aki augusztus 3-ra van kiírva, de nekem még nem akar megszületni a kislányom, pedig már úgy várjuk!
2012. júl. 31. 17:57
 14/33 A kérdező kommentje:

Ó de jó neked!!!!! Gratulálok és jó egészséget kívánok! Én még egyben vagyok, ma iszonyúan feszült a hasam, jó kis jóslóim vannak, most is sziszegek..Többiek? Kitartás!

Már 38+4.

2012. júl. 31. 19:18
 15/33 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es,érdekelne hogy hogyan indult be a szülésed?Én a Marcikás válaszoló vagyok és még semmit nem érzek,mondjuk 14-ig még van idő! :D

38+1hkm

2012. júl. 31. 20:32
 16/33 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot a picîhez. Én holnapra vagyok kiírva:( de semmi.. Szorítsatok nekünk.. Remélem mindenkinek gyorsan megy majd..
2012. júl. 31. 22:16
 17/33 A kérdező kommentje:

Szorítok mára kiírt kismami!

Marcikásnak üzenem,hogy nekünk is van ám Marcikánk:-) A nagyobbik fiunk Marcell. Jó szuszogást,döcögést mindenkinek és remélem itt jelzünk egymásnak kivel mi történik! Én is írok majd ide ha megszülök és lesz csöppnyi időm!!! Várom mindenki visszajelzését!! Pussz!

2012. aug. 1. 08:15
 18/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok, köszönöm a sok gratulációt:)

A szülés kicsit váratlanul ért, altattam a nagyobbikat, amikor azt hittem, bepisiltem:) Hívtam a dokit, azt mondta, ha azóta nem volt semmi, akkor nem magzatvíz volt, így vártam.

Hajnali 3-kor jött egy fájás, utána 15 percenként jöttek. 6-ra 5 percesek lettek, így 7-kor bementünk a kórházba, ott kiderült, hogy tényleg magzatvíz volt, 2 ujjnyi voltam, mikor beértünk, és sajna ugyanúgy fájásgyenge lettem, mint a fiammal, így jött az oxitocin 9-kor. Mivel erre se tágultam túl jól, kérdezte a doki, kérek-e eda-t, mert azzal jobb lesz a tágulás - hát persze hogy kértem, nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen király is lehet:)

1/2 11-kor kaptam meg az eda-t, egy óra múlva már kitágultam, 11.50-kor indultak a tolófájások, 12-re kint volt a kicsi:D

Mindenkinek drukkolok:)

2012. aug. 1. 10:26
 19/33 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vagyok a 7. válaszoló, aki augusztus 3-ra voltam kiírva. Kicsit ráhúzott a kis hercegnőm, 40+3-ra született meg 6-án 52 cm-rel és 3230 grammal. Veletek mi újság?
2012. aug. 12. 18:35
 20/33 anonim ***** válasza:
Gratulálok, és sok boldogságot kívánok! 11-es:D
2012. aug. 12. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!