Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet megértetni az...

Hogy lehet megértetni az emberekkel, hogy nem az számít, hogy milyen nemű a család újabb tagja, nem kell sajnálni ha egy nemű gyerekei vannak egy párnak?

Figyelt kérdés

Amikor a 2. lányunk megszületett,mindenki azzal jött,hogy : nem baj,majd a következő hátha fiú lesz. A harmadikat vártuk,mindenki azzal jött,hogy: biztos fiú,hátha fiú!

Most a 4. -et várjuk és 3 egy nemű lány után mi nem várunk fiúra,biztosak vagyunk abban,hogy Ő is lány... Előre ideges vagyok a gondolattól,hogy mi lesz ha kitudódik,hogy megint babát várunk,és megint jönnek majd a "hátha fiú" dumával!

Miért nem értik meg az emberek,hogy az egynemű gyermekek szülei is boldogok a gyerekeikkel ??

Sokszor fordult elő,hogy ismeretlen emberek rákérdeztek,hogy a kicsi fiú,ugye?

Nem,mind a 3 lány-erre padlót fogtak. Miért meglepő ez?Miért kell megdöbbenni ilyenkor?

2012. júl. 21. 14:15
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Ma voltam uh-n,de nem mutatta meg magát a pici... a doki 2 hét múlva vár vissza,hátha akkor már alátámasztja a megérzést :-)
2012. szept. 12. 11:36
 32/37 anonim ***** válasza:
Izgulok veled:-) Nálunk 4 lány van...vagyis ebből kettő a férjem előző házasságából, de a szám akkor is 4:-) Most várjuk a közös 3.-at, még mi sem tudjuk mi lesz, de elég szar mikor megkérdezik, na ugye ez fiú lesz??? Azt mondom rá hogy nem tudom, de mi lányt szeretnénk:-)
2012. szept. 12. 20:28
 33/37 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy,köszönöm!! :-)

Ha kiderül a babátok neme,ugye megírod?? :-)

Nagyon boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!- akár fiú,akár lány,csak boldogságot hozzon az életetekbe!!! :-)

2012. szept. 13. 08:32
 34/37 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező, de jó, hogy jelentkeztél!:-) Szorítok, hogy minél előbb kiderüljön a neme és veled örülhessünk!:-) Ismerős családnál nemrég a tuti kislány-minden uh-on azt mondták-bizony kukacosan bújt elő, tehát mégsem a köldökzsinór lógott oda...:-)
2012. szept. 14. 00:51
 35/37 anonim ***** válasza:

egyik korábbi válaszoló vagyok.

2 fiam van és ma tudtuk meg,hogy a 3. is fiú lesz.

Örülünk,hogy egészséges eszünkbe nem jutott szomorkodni.

4 gyereket terveztünk,meglátjuk az egészségünk és a Jó Isten engedi e hogy valóra váljon később.De akkor se azért szeretnénk,hogy végre 1 lány is legyen.

Most pedig nem mondjuk el senkinek se a nemét a születésig,mert nem vagyunk kíváncsiak az emberek hülyeségeire.Ha már megszületik csak nem merik mondani:"de kár".

Neked kedves kérdező kiderült a neme?

2012. okt. 3. 13:58
 36/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtál!!!

Akkor én szívből gratulálok a 3. fiatokhoz is!! :-)

(Csak megjegyzem,hogy az egyik ismerős anyukája a következőt mondta,amikor a válaszom a kérdésére az volt,hogy mind lány: Nem baj,majd az unokák!!)

Mi még nem tudjuk a babánk nemét,a múlt héten nem voltam,holnap mennék,ha apósom vigyázna a legkisebbemre addig... Vagy viszek egy üveg bort hogy mondja meg kit is várunk,vagy nem- de akkor nem mondja... majd megálmodom még addig! Mondjuk én bár ábrándozom arról,mégis hogyan mondanám meg a Páromnak,ha mégis fiúcska lenne,de nem reménykedem,tudatlanul is kislányt várok- és az Apuka sem számít másra.

Ha kiderül ki is van a pocakban,minden képen megírom!!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

2012. okt. 3. 16:27
 37/37 anonim ***** válasza:

Kedves harom lanyos?:)

Mi ujsag azota?:)

2 honapig nem tudtam jonni a gyk-ra mert megszuletett a masodik fiam es lemaradtam mi van veletek. Kiderult a neme a kicsinek?

Probaltam neked privit irni de azt irta a rendszer,hogy nem vagy elerheto.

2012. nov. 28. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!