Hogy lehet megértetni az emberekkel, hogy nem az számít, hogy milyen nemű a család újabb tagja, nem kell sajnálni ha egy nemű gyerekei vannak egy párnak?
Amikor a 2. lányunk megszületett,mindenki azzal jött,hogy : nem baj,majd a következő hátha fiú lesz. A harmadikat vártuk,mindenki azzal jött,hogy: biztos fiú,hátha fiú!
Most a 4. -et várjuk és 3 egy nemű lány után mi nem várunk fiúra,biztosak vagyunk abban,hogy Ő is lány... Előre ideges vagyok a gondolattól,hogy mi lesz ha kitudódik,hogy megint babát várunk,és megint jönnek majd a "hátha fiú" dumával!
Miért nem értik meg az emberek,hogy az egynemű gyermekek szülei is boldogok a gyerekeikkel ??
Sokszor fordult elő,hogy ismeretlen emberek rákérdeztek,hogy a kicsi fiú,ugye?
Nem,mind a 3 lány-erre padlót fogtak. Miért meglepő ez?Miért kell megdöbbenni ilyenkor?
Aranyos vagy,köszönöm!! :-)
Ha kiderül a babátok neme,ugye megírod?? :-)
Nagyon boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!- akár fiú,akár lány,csak boldogságot hozzon az életetekbe!!! :-)
egyik korábbi válaszoló vagyok.
2 fiam van és ma tudtuk meg,hogy a 3. is fiú lesz.
Örülünk,hogy egészséges eszünkbe nem jutott szomorkodni.
4 gyereket terveztünk,meglátjuk az egészségünk és a Jó Isten engedi e hogy valóra váljon később.De akkor se azért szeretnénk,hogy végre 1 lány is legyen.
Most pedig nem mondjuk el senkinek se a nemét a születésig,mert nem vagyunk kíváncsiak az emberek hülyeségeire.Ha már megszületik csak nem merik mondani:"de kár".
Neked kedves kérdező kiderült a neme?
Köszönöm,hogy írtál!!!
Akkor én szívből gratulálok a 3. fiatokhoz is!! :-)
(Csak megjegyzem,hogy az egyik ismerős anyukája a következőt mondta,amikor a válaszom a kérdésére az volt,hogy mind lány: Nem baj,majd az unokák!!)
Mi még nem tudjuk a babánk nemét,a múlt héten nem voltam,holnap mennék,ha apósom vigyázna a legkisebbemre addig... Vagy viszek egy üveg bort hogy mondja meg kit is várunk,vagy nem- de akkor nem mondja... majd megálmodom még addig! Mondjuk én bár ábrándozom arról,mégis hogyan mondanám meg a Páromnak,ha mégis fiúcska lenne,de nem reménykedem,tudatlanul is kislányt várok- és az Apuka sem számít másra.
Ha kiderül ki is van a pocakban,minden képen megírom!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Kedves harom lanyos?:)
Mi ujsag azota?:)
2 honapig nem tudtam jonni a gyk-ra mert megszuletett a masodik fiam es lemaradtam mi van veletek. Kiderult a neme a kicsinek?
Probaltam neked privit irni de azt irta a rendszer,hogy nem vagy elerheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!