Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek igaz az, hogy...

Szerintetek igaz az, hogy több a homogén nemű gyerekekből álló család, mint a heterogén?

Figyelt kérdés
Most nem azt szeretném kapni, hogy nekem is bátyám meg öcsém van. Hanem, hogy az ismerettségi körötökben, családotokban stb. a fiú-lány változat a jellemzőbb, vagy hogy csak fiúk - csak lányok vannak?
2010. jún. 9. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Miiiiiiiiiiiii?????????????
2010. jún. 9. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja igen.Úgy van,hogy két lány,vagy két fiú.Vagy ahol hárman vannak,ott a vegyes.
2010. jún. 9. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Anyukámék 3man lány testvérek. Anya a legidősebb, neki 1 fia, 1 lánya van (én). A középső lánynak 1 lány, 3 fiú, a legkisebbnek 1 lány, 2 fiú.

A legkisebb gyerekei még kicsik, úgyhogy azoknak nincs gyerkőc.

Nálunk, bátyámnak 2 fia van, nekem egyenlőre 1.

A nagynéném lányának (középső lány testvér) 2 lánya van, a legidősebb fiának pedig 3 lánya. A másik 2 fiú még kicsi, nincs gyerek. Úgyhogy nálunk csak fiúk születnek, náluk meg csak lányok.

Páromék 3man fiúk, az én párom a legidősebb, nekünk ugye kisfiúnk van, és az öccsééknek is. Ebben a családban is mindenki csak fiút tud csinálni. :D

Egyébként ismerős körökben általában még csak 1 baba van, de azok meg majdnem mind lányok (6 lányos babás ismerősöm van, és csupán 1 fiús). Három barátnőmnek van 1 fia, 1 lánya. Több kétgyerekes ismerősöm nincs.

2010. jún. 9. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én családomban visszamenőlegesen vegyes neműek az emberek, a férjemében a nagypapa tesói mind fiúk, az apjának csak fiai vannak, nekünk, és a tesójának is lányaink vannak egyelőre egy-egy.
2010. jún. 9. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz. Akiket ismerek barataim baratnöim egy ket kivetellel mindenhol egynemüek a gyerköcök. Es nagyon sok csaladban csak egy gyerek van es nem is terveznek többet, föleg miattuk gondolom, hogy ugy altalaban ez a jellemzö, mert ha azt vesszük hogy ott ahol több gyerek van ott az egynemü gyerekes csaladok ugyanannyian vannak mint a fiu-lany tesos csaldok, de ehhez hozzavesszük azokat ahol csak egy gyerek van akkor maris többen vannak azok akiknel egyfele gyerek van. remelem erthetö volt az okfejtesem.
2010. jún. 9. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:

hát, ha két gyermeke születik egy házaspárnak, akkor a következő kombinációk lehetségesek:

fiú fiú

lány lány

fiú lány, lány fiú, azonban a sorrend nem számít, így ez csak egy lehetőség.

mivel az egynemű testvérek 3-ból 2 esetben fordulnak elő így a valószínűség nyilván több egynemű testvérekre.

2010. jún. 9. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!