Hogy lehet megértetni az emberekkel, hogy nem az számít, hogy milyen nemű a család újabb tagja, nem kell sajnálni ha egy nemű gyerekei vannak egy párnak?
Amikor a 2. lányunk megszületett,mindenki azzal jött,hogy : nem baj,majd a következő hátha fiú lesz. A harmadikat vártuk,mindenki azzal jött,hogy: biztos fiú,hátha fiú!
Most a 4. -et várjuk és 3 egy nemű lány után mi nem várunk fiúra,biztosak vagyunk abban,hogy Ő is lány... Előre ideges vagyok a gondolattól,hogy mi lesz ha kitudódik,hogy megint babát várunk,és megint jönnek majd a "hátha fiú" dumával!
Miért nem értik meg az emberek,hogy az egynemű gyermekek szülei is boldogok a gyerekeikkel ??
Sokszor fordult elő,hogy ismeretlen emberek rákérdeztek,hogy a kicsi fiú,ugye?
Nem,mind a 3 lány-erre padlót fogtak. Miért meglepő ez?Miért kell megdöbbenni ilyenkor?
Nekem 2 fiam van és a pocaklakó neme még ismeretlen.
A 2.fiamnak is határtalanul örültem!Páran jöttek a kislány dumával..
3-4gyereket szeretnénk a férjemmel,kezdetektől fogva.Nemtől függetlenül.
Engem is "lefognak sajnálni",ha fiú lesz meg jönnek az idióta vigasztaló szavaikkal...Én már valahogy fel sem veszem,csak mosolygok rajtuk.
Szerintem mindenki,aki már édesanya vagy kismama érti annak a közhelynek a jelentőségét: mindegy,csak egészséges legyen!
Na,én pontosan így érzek!Csak ez számít!
Persze,ha kislányom születne biztosan nagyon örülnénk hiszen ezt még nem élhettük át.
Jó babavárást kedves kérdező!
Nekünk a családdal nincs gond,Ők nem szánakoztak soha,Ők szeretettel fogadták a 3. kislányt is! Egyedül a Párom Mamája mondta néha,hogy hátha fiú lesz,de Rá nem haragudtam ezért.
Ismeretlen emberek képesek ledöbbenni,megszólni,megjegyzést tenni.
Az is biztos,ha az családomból-legyen az anyós,vagy testvér- olyat mondott volna,mint amilyet a 4. Válaszadó anyósa... hát,garantáltan leshetné a kulcslyukon is,mikor megyek a gyerekekkel,de az ajtómon is hiába kopogtatna! Mekkora egy tuskó!!- már megbocsáss,de ez tényleg az volt!
Valahol tényleg szeretnék egy kisfiút,igaz,de nálunk lehetetlen hogy fiút hordjak ki. Ez van,szóval bár még az első trimeszterben vagyok,de tudom,hogy kislány,és nem bánom,nem agyalok a "mi lenne ha"-n,és nem sopánkodom,örülök,hogy még egy családtaggal bővülünk :-) De baromi zavaró volt amikor a 3. kislányt vártuk is,sőt,amikor a 2. lány lett,a megjegyzések,a "sebaj" mondatok.
Én is láttam már 4 lányos familiát,és egyből az jutott az eszembe,hogy vajon mennyire volt nehéz a névválasztás?
Rajtunk már a 3. lány neve is kifogott :-)
Tőlem egyszer egy néni megkérdezte a boltban, hogy fiú lesz-e vagy lány a pocakomban lévő baba. Elmondtam neki, hogy kislányt várunk, ő pedig azt felelte, hogy:
"jaj szegény, nem baj, a következő biztos fiú lesz!"
Túl aranyos néni volt ahhoz, hogy ezt zokon vegyem, de elég hitetlenül fogadta, amikor azt mondtam, hogy nekünk mindegy a neme. :)
4. vagyok
Nekünk a gyerek orvosunknak (gyerek és belgyógyász házaspár) 5 lánya van:-) Már van unoka is az is lány:-)
Azt gondolom -elég sok kutató munkát fektettem bele- hogy elég tudatlan aki azt gondolja lehet befolyásolni, milyen nemű legyen....talán egy a Jónás módszer, majd kiderül mert én tuti Jónás napon lettem terhes és ami érdekes hogy ez mensi után 2 nappal volt, pedig szabályos ciklusaim vannak, pár nap múlva még a beágyazódási pár csepp vér is megvolt akkor már tudtam terhes vagyok:-) Hát majd kiderül ez a Jónás tud-e valamit:-))))
Akár bejön a Jónás,akár nem,én csak Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
és csak anyósmentes napokat kívánok Neked!!
Köszi szépen:-)
Boldog babavárást és egészséget kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!