Hány hetesen mondtáttok el a család többi tagjának hogy gyermeket vártok?
Anyának, tesóimnak azt hiszem a 6. héten, az orvosi vizsgálat után.
Anyóséknak nem akartuk elmondani, csak a 12. hét környékén, mert betegesek (szellemi), de aztán kórházba kerültem, így megtudták.
12.hétig csak ketten tudtuk párommal (és persze az orvos)
12.héten mondtuk el szülőknek nagyszülőknek,ők pedig fél óra alatt továbbterjesztették (ezért nem mondtuk el hamarabb nekik se)
Ahogy a doki megerősítette.
Legközelebbi családommal nem akartam várni a 12. hétig, minek? Ha baj történik és elvetélek, nyilván nem titkoltam volna előlük a fájdalmat (nem is tudtam volna, egy vetélés miatti lelki traumát azért az ember szülei és testvére észrevesznek, ha figyelnek egymásra a családtagok...) tehát nem volt értelme titkolózni.
Mi a 6.héten mondtuk el a szülôknek, tesóknak, miután megerôsítette a doki.
Szákebb rokonságnak 10. héten mondtuk el.
A nagyobb rokonság a 12.héten tudta meg.
A páromnak kb. 4-5 hetes lehettem, amikor elmondtam 3 pozitív teszt után, Anyuéknak meg az orvosi vizsgálat után mondtam el, amikor már tuti volt a terhességem, kb. akkor 6-7 hetes lehettem.
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!