Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen mondtáttok el a...

Hány hetesen mondtáttok el a család többi tagjának hogy gyermeket vártok?

Figyelt kérdés

2012. júl. 10. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Anyának, tesóimnak azt hiszem a 6. héten, az orvosi vizsgálat után.

Anyóséknak nem akartuk elmondani, csak a 12. hét környékén, mert betegesek (szellemi), de aztán kórházba kerültem, így megtudták.

2012. júl. 10. 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:

12.hétig csak ketten tudtuk párommal (és persze az orvos)

12.héten mondtuk el szülőknek nagyszülőknek,ők pedig fél óra alatt továbbterjesztették (ezért nem mondtuk el hamarabb nekik se)

2012. júl. 10. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:
férjnek, anyunak a teszt után. Mindenki más a 12. hét után tudta meg.
2012. júl. 10. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek a 12.héten.
2012. júl. 10. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Ahogy a doki megerősítette.

Legközelebbi családommal nem akartam várni a 12. hétig, minek? Ha baj történik és elvetélek, nyilván nem titkoltam volna előlük a fájdalmat (nem is tudtam volna, egy vetélés miatti lelki traumát azért az ember szülei és testvére észrevesznek, ha figyelnek egymásra a családtagok...) tehát nem volt értelme titkolózni.

2012. júl. 10. 12:19
 6/12 anonim válasza:
12. hét után.
2012. júl. 10. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Anyukámat már akkor hívtam, mikor kiléptünk a férjemmel az uh ajtaján....:) A "többiek" úgy a 8. hét táján "értesültek róla"
2012. júl. 10. 12:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi a 6.héten mondtuk el a szülôknek, tesóknak, miután megerôsítette a doki.

Szákebb rokonságnak 10. héten mondtuk el.

A nagyobb rokonság a 12.héten tudta meg.

2012. júl. 10. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
12.hét urán a családnak! A barátoknak csak az után, hogy elkezdett látszani, úgy kb. 20.héten! De volt olyan, akivel nem találkoztam, csak mondjuk beszéltem vele telefonon néha, vagy az interneten, ők akkor tudták meg amikor megszültem! :D
2012. júl. 10. 14:57
 10/12 anonim ***** válasza:

A páromnak kb. 4-5 hetes lehettem, amikor elmondtam 3 pozitív teszt után, Anyuéknak meg az orvosi vizsgálat után mondtam el, amikor már tuti volt a terhességem, kb. akkor 6-7 hetes lehettem.

37hkm

2012. júl. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!