Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy a szüleimne...

Miért van az, hogy a szüleimnek egyáltalán nem de a család többi tagjának megengedem, hogy megfogják a pocimat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát erre csak és kizárólag te tudod a választ.
2012. júl. 2. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
:) ezt Neked kell tudnod,mi nem válaszolhatjuk meg helyetted.. Tedd fel magadnak a kérdést és légy őszinte!
2012. júl. 2. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom te hogy vagy vele, de ezt szerintem minden kismami egyénileg dönti el kinek engedi apucin kívül és kinek nem.

Mert gondolom azzal mindenki egyet ért, hogy apucinak meg akarja mutatni milyen érzés mikor mozog a picikéjük, már amikor már ő is érezheti.

2012. júl. 2. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert bolond vagy! :D Csak viccelek, amúgy én is utálom, ha fogdosnak, anyámtól nem bírnám elviselni, pedig tuti meg fogja tapizni. Anyósom eddig egyetlen egyszer simizte meg, a mai napon, de nem volt gáz. Viszont van az utcánkban egy lány, aki akárhányszor találkozunk vele, mindig jön a lapát kezeivel, hogy megsimogassa, és még csak meg sem kérdezi. A múltkor mikor éppen készítette a kezeit, akkor fogtam és hátraléptem egyet, közben mondtam neki, hogy "az enyém!". Szerintem értette az célzást, azóta nem próbálkozott.

Amúgy szerintem lehet valami dac benned a szüleid irányába, és azért feszélyez a dolog. Én pl nem vagyok jóba anyukámmal, és ezért nem örülnék neki ha tapizna.

Ez van, bolondok vagyunk! :D

20 h km

2012. júl. 2. 12:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Médea 13!

Valóban nem vagyok jóban velük, sosem voltam jóban! De mégis a szüleim! És mégis tartózkodom tőlük!

2012. júl. 2. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Apumnak én sem engedném, hogy "tapizzon", azt elég intim dolognak érezném...
2012. júl. 2. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Én akkor kaptam anyóstól agyzsibbadást, amikor úgy simizte meg a hasam, hogy hű de nagyra nőtt ez a kicsi....

De hála égnek nem simizték

Az első kicsivel a munkahelyemen kérte a kolléganőm, had simizze meg amikor mocorog a kicsi, mert még nem tudja milyen az.

A szüleimről annyit, hogy nem is tudták a második kicsit, csak a 30.hét után jóval(ennyire nem voltunk beszélőviszonyban)

2012. júl. 2. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én igazán csak azt szeretem, ha a férjem, max a kisfiam fogja meg. De a közvetlen rokonok azért nem idegesítenek.Meg nem is sűrűn csinálják. Anyucim szokta néha, de apucim egyáltalán nem még eddig.
2012. júl. 2. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!