Femibion 800-ról vélemények? Jobb mint az Elevit vagy a Gravida?
szia
én femibiont szedek, én meg vagyok vele elégedve. 17 hetes vagyok és eddig semmi plusz kilót nem szedtem fel, pedig hajlamos vagyok a hízásra nem is kicsit. az elevitről azt hallottam sokaknak cukrot okozott, persze lehet hogy nem igaz, de én ezt hallottam. én egyiket sem ismerem, nekem a dokim mondta hogy femibiont szedjek, mert az a legjobb, igaz nagyon drága, de ha a picinek ez kell hát már megérte :)
Szia!
Én a Gravidát szedtem végig, sose volt tőle hányingerem, a babám se lett óriási (2640grammal született) Én kaptam 1 listát, amiben le volt írva, mibe mennyi vitamin van, és mennyi kell, 1 kismamának! A Gravidába minden megvan, pont olyan mennyiségbe amennyi kell! Én ezért választottam! Amúgy nem csak 12.hétig van szükség a vitaminra! Gondolj bele mindent elvesz a baba tőled, jó az, ha pótolva van! Én szülés után is szedtem 2hónapig!
Én gyógyszertárban dolgozom, van egy összehasonlító táblázatunk, melyikben miből mennyi van.
Első helyen a Gravida, második helyen az Elevit áll, majd utánuk jönnek a Pharmaton matruelle, Ladeevit, és a Femibion 400 és 800.
Ez a lista a bennük lévő vitaminok, nyomelemek stb. szerint lett összeállítva.
És személy szerint a Gravidától úgy hánytam, hogy a mosdóig nem értem el sokszor, pedig azért szedtem, mert a legtöbb minden abban van.
Most elevitet szedek, eddig semmi bajom.se hízás, se hányinger.
Nem kérdezted, de még szedek mellé folsavat.
Egy gyógyszernek nemcsak a hatóanyagtartalma számít, hanem az is, hogy mennire tud belőle az felszívódni, tehát nem hiszem, hogy egy több éve forgalmazott készítmény jobb lenne, mint az újonnan kifejlesztett. A femibion az egyik legkorszerűbb készítmény, ráadásul alkalmazkodik a baba-mama viatmin és ásványi anyag szükségletéhez. Az első 12 hétben más összetételű (800), mint a későbbiekben(400)
A gravida melé szedj calciumot, az Elevitben pedig nincs jód, ezért azt kell szedni mellé. Egyébként nálam az elevit magas vastartalma olyan székrekedést okozott, hogy abbahagytam a szedését, most Femibiont szedek, amivel maximálisan meg vagyok elégedve. Ajánlott ezen kívül valamilyen halolaj kapszula az omega3 miatt, és a magnézium is ajánlott, mert kicsit megnyugtat, és az izmoknak is nagyon jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!