Kinek mi vált be? Elevit, Gravida, Femibion vagy esetleg más?
Szia! Én Femibion párti vagyok, azt javasolnám. Én nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást (hányás, rosszullét, súlygyarapodás). Első terhességem alatt és a szoptatás elején is azt szedtem. Most a második terhességem alatt is Femibiont szedek. Én nagyon meg vagyok vele elégedve!
A kérdésben szereplő másik két vitaminról nincs tapasztalatom. Az biztos, jóval olcsóbbak, mint a Femibion!
(Nem a terhességi vitamintól hízol szerintem, hanem attól, hogy növeli az étvágyat. Ebből a szempontból mindegy, melyiket szeded. Mindegyik növeli az étvágyat, gondolom!
Jó babavárást!
Tévhit, hogy a vitaminoktól hízol. Mivel nincs benne kalória, azért nem tud hizlalni. Az más kérdés, hogy sokan erre fogják, mert valakit/valamit ki kell kiáltani bűnösnek, ha nem tudják visszafogni a zabálási rohamokat :)
Ahogyan az is tévhit, hogy óriásbébik születnek a vitaminoktól.
Szóval ebből a szempontból mindegy, hogy melyiket szeded. Vitaminok nélkül is bálna méretű leszel, ha túl sokat eszel.
Én Femibiont szedtem, meg voltam vele elégedve. A terhesség előtt kezdtem el szedni, és végig szedtem. Összesen 8 kilót híztam, a babám pedig 2400 gramm lett.
Szia!
Ne félj attól, hogy meghízol, mert ha így is lesz nem a vitamintól!Én kb 10 kg plusszal lettem terhes és rettegtem, hogy uramisten mi lesz belőlem mire megszülök!Elevittel kezdtem, de nekem olyan szorulást csinált, hogy 2 napig nem tudtam elmenni "oda"!Aztán elkezdtem inni a Hipp Natalt, közben kivonták a forgalomból és most Ladeevit-et szdek!Kicit húzós az ára 3000 ft!A védőnőm tanácsolta, mert van benne Omega 3 ami nagyon fontos a babának és a legtöbb terhes vitamin nem tartalmazza!36 hetes vagyok és 10 kg híztam ami azt mondták nem sok, mert kb 8 eltűnik szüléskor!Szóval ha hízol az attól van amit megeszel, nem a vitamintól, azt mindet elveszi a baba!Eleinte én is sokat híztam, de ez félidő környékén megállt, mert elmúlt a zabálhatnékom!Sajnos a hormonoktól bármit megettem ami az utamba került :)!Most kb 1 hónapja egy dekát sem híztam, pedig a hasam meg hatalmas lett!Szóval ezt igazán nem tudod szabályozni!Boldog babavárást!!! 36 hkm
Köszönöm a biztatást! Próbálok odafigyelni. Sajnos én sem vagykok egy model alkat és rajtam is van legalább 8kg felesleg! Most vagyok a 8. hétben. Még nincsenek rosszullétek és érdekes módon, ami meglepett nincs étvágyam! Nem szaladgálok nyitni a hűtőt és nem keresek "nasikát" sem! Mivel nincs étvágyam fogytam 1 kg-t.
Remélem nem esek át a másik oldalra, mert így nem aggaszt annyira a dolog. Úgy érzem pont annyit eszem, amennyire szükségem van. Kevés ételtől is érzem telítődött lettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!