Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eurovit, femibion, elevit...

Eurovit, femibion, elevit vagy gravida amit ajánlotok 6hetes terhesnek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 17:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én Elevitet szedtem,semmi gondom nem volt vele.A barátnőm Gravidát,Ő azt dicsérte.
2011. máj. 27. 17:13
 2/21 anonim ***** válasza:

én is Gravidát szedek, mert az magyar termék.

De amúgy tök mindegy.

szerintem az Elevit csak többet van reklámozva(biztos ezért kerül többe is :))

2011. máj. 27. 17:15
 3/21 anonim ***** válasza:
Egyén függő!Én már halottam olyat is hogy valaki az egyik terhes vitamintól rosszul van a másiktól semmi baja sőt...!:)De tény jobb egy magyar terméket választani,árban is meg biztonságosabb!
2011. máj. 27. 17:20
 4/21 anonim ***** válasza:
Gravida nekem nagyon bejött!Még a szoptatás elején is szedtem!
2011. máj. 27. 17:20
 5/21 anonim válasza:
Kiegyensúlyozott étrendet ajánlanék, máskülönben extra vitaminbevitel inkább rontani fog mintsem jót tenni.
2011. máj. 27. 17:24
 6/21 anonim ***** válasza:
Elevitet szedtem, és végig nagyon jól éreztem magam, a vérképem is mindig rendben volt.
2011. máj. 27. 17:50
 7/21 sumergo ***** válasza:

Az első hozzászóló biztosan forever forgalmazó! :-) Vannak jó termékeik, na de minden mást leszólni, az azért durva.

Nem mellesleg a magyar embernek genetikailag idegen pl az aloe vera, hiszen nálunk nem őshonos.

Én Elevitet szedek, semmi bajom nincs vele. Összetételre is hasonlóak ezek a készítmények. A biztonságosságról pedig annyit, ugyanazok az előírások érvényesek minden ilyen készítményre, hiszen nem a gyártó ország követelményeinek kell megfelelni a forgalmazhatósághoz, hanem ahová készül, az ottani követelmények a mérvadóak. Röviden az itthon készült, és a külföldről behozott készítmény ugyanannak az előírásnak kell megfeleljen. Tuti így van, gyógyszergyárban dolgozom.

2011. máj. 27. 19:26
 8/21 anonim ***** válasza:
Elevitet kezdtem szedni, sikerült is egy egész levéllel. Többi kuka. Aztán pedig úgy döntöttem, nem szedtem semmit. Nem volt semmi bajom, minden tökéletes volt végig. A kórházban pedig sok mindenkitől hallottam, h szedett vitamint (mást-mást), és sokat híztak tőle. Én jobbnak tartom a vitamindús étkezést.
2011. máj. 27. 19:27
 9/21 anonim ***** válasza:

Én annó az első gyereknél Elevittel kezdtem de rengeteget ettem tőle, utána kipróbáltam a femibiont ami jó volt de rohadt drága és sajnáltam rá és végül a gravidánál kötöttem ki ez minden szempontból megfelelő volt, most is ezt szedem.

Szintén 6 heteske

2011. máj. 27. 19:34
 10/21 anonim ***** válasza:

Centrum Materna.

Ettől az egytől nem volt semmi bajom:)

2011. máj. 27. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!