Eurovit, femibion, elevit vagy gravida amit ajánlotok 6hetes terhesnek?
én is Gravidát szedek, mert az magyar termék.
De amúgy tök mindegy.
szerintem az Elevit csak többet van reklámozva(biztos ezért kerül többe is :))
Az első hozzászóló biztosan forever forgalmazó! :-) Vannak jó termékeik, na de minden mást leszólni, az azért durva.
Nem mellesleg a magyar embernek genetikailag idegen pl az aloe vera, hiszen nálunk nem őshonos.
Én Elevitet szedek, semmi bajom nincs vele. Összetételre is hasonlóak ezek a készítmények. A biztonságosságról pedig annyit, ugyanazok az előírások érvényesek minden ilyen készítményre, hiszen nem a gyártó ország követelményeinek kell megfelelni a forgalmazhatósághoz, hanem ahová készül, az ottani követelmények a mérvadóak. Röviden az itthon készült, és a külföldről behozott készítmény ugyanannak az előírásnak kell megfeleljen. Tuti így van, gyógyszergyárban dolgozom.
Én annó az első gyereknél Elevittel kezdtem de rengeteget ettem tőle, utána kipróbáltam a femibiont ami jó volt de rohadt drága és sajnáltam rá és végül a gravidánál kötöttem ki ez minden szempontból megfelelő volt, most is ezt szedem.
Szintén 6 heteske
Centrum Materna.
Ettől az egytől nem volt semmi bajom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!