Eurovit, femibion, elevit vagy gravida amit ajánlotok 6hetes terhesnek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 17:07
12/21 anonim válasza:
Én Elevitet szedek maximálisan meg vagyok vele elégedve!Mindenem tökéletes vérkép vizelet stb.Én ezt ajánlom
13/21 anonim válasza:
Én is Elevitet szedek, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve...és nem is hízok, vagy eszek többet, mint ami normális, csak a hasam nő :) Itt mindenki mást fog ajánlani, Te meg szedd azt a kismama vitamint amelyik szimpatikusabb neked...De azért ne hallgass azokra, akik nem ajánlanak semmit...biztosítsd csak be a babának és magadnak is, hogy minden vitamin és ásványi anyag elegendő mennyiségben legyen a szervezetetekben, akkor is ha vitamindúsan táplálkozol! üdv
14/21 anonim válasza:
Az elején csak folsavat szedtem, meg sima multivitamint. A 13. héttől 18.-ig Femibion DHA-sat szedtem és heti egy kilót híztam. Most Gravidát és csak a pocim nő szépen fokozatosan gyarapszok. Ja és a doki azt mondta eszembe ne jusson nyáron mindennap vitamint kapkodni. Zabáljam az épp érő gyümit, zöldséget.
(21. hét)
15/21 anonim válasza:
Én Gravidát szedtem, még a szoptatás elején is, semmi bajom nem volt vele.
16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat kedvesek vagyok, a szivem gravida és elevit fele húz, sajnos dundi vagyok félek nehogy hizzak majd, illetve mindeképp kell szedjek vitamint mert vashiányzos vagyok!
2011. máj. 28. 08:01
17/21 anonim válasza:
Én voltam az első, és igen, forever forgalmazó is :-) de ha valaki odafigyelt, mit írtam, akkor láthatta, hogy egy konkurens cég termékét is odaírtam (Flavon Kids). Azt próbáltam hangsúlyozni, hogy csakis a nem szintetikus vitaminokat szabad szedni, a gyógyszerlobbi persze mást mond, de nem a kismamák érdekeit nézi!!!! A lényeg, hogy csakis természetes dolgot vigyünk be a szervezetbe! Ha nem tetszik a forever vagy a flavon, akkor inkább semmit és ügyeljen a kismama a táplálkozására, de terhesvitamint még véletlenül se szedjen, több kára van, mint haszna, nézzetek utána!
18/21 A kérdező kommentje:
és ami nem kifejezetten terhesvitamin csak vitamin azt mit ajánlotok??
2011. máj. 28. 09:22
19/21 anonim válasza:
Az egyik Elevites vagyok...ha ennyire bizonytalan vagy,inkább kérdezd meg a nődokidat,vagy a gyógyszertárban érdeklődj.Különben én az egész terhességem alatt 11.5 kg híztam-170 cm vagyok,62.4 kg kezdtem,és 73.9 fejeztem be-pedig ettem rendesen.
20/21 anonim válasza:
Én a Maternás vagyok.
Ha nem terhes vitamint szedtem, még terhesség előtt, az a sima Centrum volt.
Egyiktől sem volt semmi bajom, és nem híztam.
Terhesség alatt a Maternát szedtem, mint írtam, és akkor 7 ill. 8 kg jött fel rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!